Szülőknek

A foglalkozások pontos időpontjai megtalálhatók Órarend menüpontunk alatt. 

A programok látogatásához előregisztráció szükséges az online felületen (a weboldal jobb felső sarkában található Belépés/Regisztráció ikonra kattintva éritek el). Több, előreláthatóan szeptemberben induló foglalkozásunkra külön is jelentkezni kell majd (pl. zárt csoportok, tanfolyamok) az Órarendben, az egyes eseményekre kattintva vagy itt, a Programok/Szülőknek menüpontban, az adott programra kattintva.

Az új online regisztrációs rendszerrel továbbra is biztosítani szeretnénk az V. kerületi családok kizárólagos részvételét foglalkozásainkon, illetve szeretnénk segíteni nektek abban, hogy könnyebben és átláthatóbb módon tudjatok bejelentkezni, illetve csatlakozni a Belvárosi Közösségi Tér tagjai közé.
Mindenképp olvassátok el a hasznos tudnivalókat és a regisztráció menetét itt!

Szülőszemmel beszélgetőkör ÚJ PROGRAM

Március 29-étől csütörtökönként 17 órától várunk benneteket új csoportunkba, ahol teret és időt adunk a kisgyerekes szülőknek arra, hogy az őket foglalkoztató kérdésekről beszélgethessenek egy tea és két pszichológus társaságában. Bővebben itt.

Anyamesék ÚJ PROGRAM

Az Anyamesék egy 2018. március 26-án induló 8 alkalmas zárt csoport édesanyáknak. A program során foglalkozunk az anyaság rejtelmeivel, csodáival és küzdelmeivel. Bővebben itt.

Baba- és gyermekhordozási tanácsadás, oktatás ÚJ PROGRAM

A hordozási tanácsadások során a családok megismerhetik a különböző hordozóeszközöket, megtalálhatják a saját hordozóeszközüket. A szülők tanácsot kapnak a választott eszköz használatáról, az egészséges és biztonságos hordozásról az ortopédiai szempontokat is figyelembe véve mind a baba mind a hordozószemély szempontjából. Eközben pontosan igazodunk a baba korához, súlyához, fejlődési szintjéhez és a megnyilvánuló igényekhez. A különböző foglalkozások a születés pillanatától a hordozós kor végéig felölelik és átfogják a babahordozás lehetőségeit. A hordozási tanácsadást szakképzett oktató végzi. A foglalkozásokra előzetes regisztráció szükséges. További részletek és tematika itt.

Bontakozó – Integrált kifejezés- és táncterápiás csoport várandós kismamáknak ÚJ PROGRAM

A Bontakozó egy zárt csoport, aminek 6 alkalma során a kismamáknak terük és idejük van mélyebben megélni és megérteni azokat a testi és lelki állapotokat, ahol éppen tartanak a várandósságukban. A zárt csoportos  foglalkozásra (ebből 1 alkalom apás) csütörtökönként várjuk az érdeklődőket 2018. február 15-étől 17 és 19 között. A csoportkezdést megelőzően minden jelentkezőt várnak egy egyéni ismerkedős beszélgetésre, amelyre február 8-án, csütörtökön kerül sor. Részletek itt.

Apa Akadémia ÚJ PROGRAM

Az Apa Akadémia előadásokkal, tréningekkel segíti az apákat és anyákat abban, hogy az apák minél többet és „elég jó apaként” vehessenek részt gyermekeik nevelésében és a családi élet alakításában. Bővebben itt.

Világjáró Mesekör ÚJ PROGRAM

Mostantól a mese nem csak a gyerekeké! A Világjáró Mesekörre minden hónapban egyszer várjuk a mesét hallgatni és mondani szerető felnőtteket. Bővebben itt.

Pocak Klub

pocak_klub

A „Pocak Klub” egy csoport olyan várandós szülőpároknak, akik szeretnének tudatosan felkészülni kisbabájuk megszületésére, a család átalakulására és kibővülésére. A kétheti rendszerességgel megrendezett zárt csoportokon szakemberek segítenek a leendő szülőknek együtt végigmenni a szülővé váláshoz vezető úton, olyan témákon keresztül, amelyek fontosak a kiegyensúlyozott gyermekneveléshez, és amik túlmutatnak a kórházi felkészítő foglalkozások technikai kérdésein. Bővebben itt.