Családbarát specialty kávézó a Belvárosi Közösségi Térben!

A Belvárosi Közösségi Tér Családbarát Kávézója 2019 óta várja a hozzánk járó családokat. A kínálat összeállításakor figyelembe vettük az ő igényeiket is, és szeretnénk, ha ez a hely nem csak a magas minőségű specialty kávéja miatt lenne népszerű, hanem egy olyan közösségi tér lenne, ahol a szülők egymással beszélgethetnek, pihenhetnek egy kicsit, olvashatnak gyermekneveléssel kapcsolatos könyveket, miközben a gyerekek fejlesztő játékokkal és egymással játszanak. Nagyon fontos volt számunkra, hogy kávézónkba jó minőségű termékek kerüljenek, ezért a helyhez illően, a Speciality kávék világát hozzuk el nektek.

Dobos Ádám Tatáról érkező saját pörkölésű kávéját kínáljuk, amit akár növényi- vagy laktózmentes tejjel is kérhettek. A kávéról részletebben itt tudtok olvasni. Hitka Viktória egyedi készítésű bögréiből biztos mindenki szívesen kávézik és teázik majd. Hűséges visszatérő vendégeinknek egy kártyával is készülünk. Ha gyűjtitek a pontokat, minden 10. kávéra a mi vendégeink vagytok.

Szendvicseinket magunk készítjük, frissen sült pékáruból, mellé idényjellegű salátákat is kínálunk. A gyerekek számára menüvel, illetve bio bébiitalokkal készülünk. Kínálatunkból pedig nem hiányozhatnak az egészséges limonádék sem.

Az étel- és itallapot itt találjátok!

Szeretettel és sok finomsággal várunk benneteket hétköznapokon 8:00 és 19:30 között! Olvassátok el cikkünket is, amelyben összegyűjtöttük, miért különleges hely a kávézónk!