Családoknak

 

A Belvárosi Közösségi Tér rendezvényei szolgáltatásainkkal összhangban a gyermekvállalás-, és nevelés támogatását igyekszik összekötni a helyi közösségépítéssel és a kikapcsolódási lehetőségek bővítésével. Egész napos programjainkkal önfeledt és bensőséges pihenést szeretnénk biztosítani szülőknek és gyermekeknek egyaránt.

Családi nap

20151003Csaladi-nap-az-Olimpa-Parkban-15

A családi napot évente két alkalommal rendezzük meg – tavasszal az Olimpia Parkban, ősszel a Károlyi-kertben. Az egész napos programjainkkal önfeledt és bensőséges kikapcsolódást szeretnénk biztosítani szülőknek és gyermekeknek egyaránt. A programsorozat célja a családi együttlét és a szórakozás mellett, gyermekek számára is hasznos és fejlesztő programok kialakítása, valamint a kortárs művészet támogatása, a modern meseirodalom megismertetése. Bővebben itt.

Ünnepi kézműves foglalkozások

2015.03.28_Husvéti-kezmuves-foglalkozas-031

Karácsony és húsvét előtti időszakban rendezzük az egész napos kézműves foglalkozásokat, melyen gyermekek és szüleik az ünnepi program során közösen készülhetnek az ünnepre, ezáltal is erősítve családi kötelékeiket a közös tevékenység során. A zenés ünnepi programokat bábelőadás, lufihajtogatás és arcfestés színesíti. Bővebben itt.