Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Júniusi programok

családbarát specialty kávézó

Hamarosan itt a nyári szünet!  Zárt csoportos foglalkozásaink legtöbbje május végén befejeződik, de június folyamán még várunk benneteket többek között mesekörökkel, Ringatókkal is. Kávézónk, játszószobánk és időszakos gyermekfelügyeletünk egész nyáron nyitva tart, illetve hordozási tanácsadás, Hangolódó és szülés utáni regeneráció is lesz.

Kiemelt programok

Nyáron is nyitva családbarát specialty kávézónk!

Ha túlságosan meleg van vagy éppen esik az eső, hétköznapokon 9 és 19 óra között nyáron is vár benneteket családbarát kávézónk. Itt tudjátok megnézni kínálatunkat!

Családi mesedélután szenior mesemondóinkkal

Június 5-én, szerdán 16:30-tól ismét lesz Családi Mesedélután a Belvárosi Közösségi Térben! A tanév utolsó családi mesedélutánján szenior mesemondóink a nyárról és a madarakról mondanak mesét, együtt ünnepeljük a várva várt nyári szünetet. A foglalkozáson az óvodás és iskolás korú gyerekekkel és családjaikkal együtt éneklünk, játszunk, mesélünk és alkotunk. A foglalkozás 3 éves kortól ajánlott, de természetesen a kistestvéreket is szívesen látjuk! Itt tudtok bejelentkezni!

Apa, ma játssz te is! – Apás Ringató

Június 14-én  ismét várjuk az édesapákat is, hogy részesei lehessenek annak az élménynek, amiket a heti rendszerességű Ringatókon tapasztalnak az anyukák. Gyertek és énekeljünk, mondókázzunk együtt! Itt tudtok regisztrálni!

Világjáró mesekör

Június 19-én, szerdán este a Világjáró Mesekörön arról mesélünk majd, hogyan élhetünk harmóniában önmagunkkal, miként kerül egyensúlyba a test és a lélek, találhatjuk meg a bennünk rejlő pozitív teremtő energiákat. Itt tudtok bejelentkezni a nyári szünet előtti utolsó alkalomra.

Ringató

A csütörtöki Ringató foglalkozások még egészen a hónap végéig, június 27-éig várnak benneteket. Jelentkezzetek be itt!

Még lehet jelentkezni Kaland táborunkba!

Van még néhány helyünk a Belvárosi Kaland tárborunkba, ahova a felső tagozatosokat várjuk.  Jó hangulat, sok pozitív élmény, biztonságos környezetben! Felső tagozatosokat várunk Kaland táborunkba augusztus elején. Itt nemcsak megtanulhatnak térképet olvasni, tüzet rakni vagy búvóhelyet építeni, hanem tanulhatnak kommunikációról, a problémamegoldó gondolkodásról, az együttműködésről, vagyis csupa olyan hasznos dolgokról, amelyekre a mindennapi életben igazán nagy szükség van! Itt lehet jelentkezni!

Már csak 1 helyünk van a Varázskavics táborba!

9-11 éveseknek szóló Varázskavics pszichodráma táborunkba már csak egyetlen egy helyünk van. A gyermekpszichodráma és a művészetterápia eszköztárát felhasználva, a velünk töltött egy hét során egy közös élményt szerzünk a táborozóknak, mely pozitív hatással van önképükre, kommunikációjukra, problémamegoldó és belső képalkotási képességükre.

Állandó programjaink

A hétfő délutáni Kismama jóga nyári szünet előtti utolsó alkalma június 3-án lesz. Bejelentkezés és részletek itt. A Baba-mama klub június 13-áig, a Csicsergő foglalkozásunk június 25-éig, a Ficánkoló június 11-éig, valamint Harangjáték és Csillagszem csoportunk június 11-éig vár benneteket.
A nyugdíjasoknak szóló a Szeniortánc foglalkozásunk utolsó alkalma június 13-án lesz.
Segesdi Edina hordozási tanácsadással vár benneteket egész nyáron a várandósságtól a kisgyermekkorig. Előre egyeztetett időpontban tudtok hozzá bejelentkezni, illetve  szülőpároknak szóló Hangolódó programunk is elérhető.
Június 10-e (Pünkösd hétfő) kivételével hétköznapokon nyitva tart családbarát specialty kávézónk,  játszószobánk, és vár benneteket Gyermekfelügyeletünk is egész nyáron!

Egyéb kerületi események

90. Ünnepi Könyvhét és 18. Gyermekkönyvnapok – Dunakorzó, június 13-17. (ingyenes)

Június 13. és 17. között 90. alkalommal kerül megrendezésre az Ünnepi Könyvhét, a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri ünnepe. A  hagyományos helyszín, a Vörösmarty tér felújítása miatt idén a Dunakorzón, a Vigadó tér és a Március 15. tér közötti területen várják a könyvbarátokat.

Nosztalgia járatok Európa legszebb villamosvonalán

Egész nyáron, szombatonként a 2-es villamos vonalán jár a nosztalgia villamos a Jászai Mari tér és Közvágóhíd között. A járaton nosztalgia díjszabás érvényes, más jegy vagy bérlet nem használható. Az egy utazásra érvényes nosztalgia menetjegy díja 500 Ft, 6-14 éves kor között 300 Ft, 6 éves kor alatt díjmentes.

Városi Sport Füzet

A Deák17 Galéria legújabb kiadványa, a Városi Sport Füzet egy ingyenesen letölthető családi foglalkoztató könyv, amely a Budapesten belüli sportolási lehetőségekkel és szabadidős tevékenységekkel foglalkozik. Külön fejezetben szerepel pl. az Olimpia park is, amit érdemes felkeresni a nyári szünetben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.