Világjáró mesekör

Mostantól a mese nem csak a gyerekeké! A Világjáró Mesekörre minden hónapban egyszer várjuk a mesét hallgatni és mondani szerető felnőtteket.

Július 10-én szerda este témánk a félelem, a bénító szorongás. Mi történik, ha átadjuk magunkat neki, s mi, ha szembe fordulunk vele, és mindent megteszünk azért, hogy a nehézségeket, bármilyen lehetetlennek tűnik is, a saját eszközeinkkel győzzük le.

A nyár utolsó Világjáró Mesekörén, augusztus 28-án egy klasszikus magyar népmesén keresztül igazi varázsvilágba látogatunk el, s mesélünk kitartásról, bátorságról, halálról, újjászületésről, bosszúról, hűségről, változásról és persze boldogságról. Búcsúztassuk együtt a hosszú, meleg nyári napokat!

A Mesekörön várunk minden olyan érdeklődő felnőttek, aki szívesen hallgat mesét és szívesen osztja meg gondolatait másokkal.

Mesék kalandokról, szeretetről, gyűlöletről, félelemről és bátorságról, magáról az életről. Hiszünk abban, hogy a mesék mindenkinek szólnak, és mesélni mindenki tud. Világjáró Mesekörünkben ennek szellemében várunk mindenkit, aki felnőttként is ki szeretné nyitni a szívét meséknek.

Felnőtteknek szóló meseestjeinken kötetlen, családias hangulatban mesélünk, mesét hallgatunk és együtt gondolkodunk a mesék kapcsolódásáról felnőtt életünkhöz.

Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani.
A Mesekörön várunk minden olyan érdeklődő felnőttet, aki szívesen hallgat mesét és szívesen osztja meg gondolatait másokkal.

Foglalkozás vezető: Szirtes-Szabó Kata
Időpont:
havi egy alkalommal: 2019. január 23., február 20., március 20., április 24., május 22., június 19., 18:00-19:00
Korosztály:
felnőtteknek gyerekek nélkül

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!