Világjáró mesekör

Mostantól a mese nem csak a gyerekeké! A Világjáró Mesekörre minden hónapban egyszer várjuk a mesét hallgatni és mondani szerető felnőtteket.

A Világjáró Mesekörön május 22-én szerda este egy elátkozott királykisasszonyról fogunk mesélni, majd a mese segítségével beszélgetünk a bennünk rejtező királykisasszonyokról valamint a bátorságról, és kitartásról amivel felülkerekedhetünk a legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is.

Mesék kalandokról, szeretetről, gyűlöletről, félelemről és bátorságról, magáról az életről. Hiszünk abban, hogy a mesék mindenkinek szólnak, és mesélni mindenki tud. Világjáró Mesekörünkben ennek szellemében várunk mindenkit, aki felnőttként is ki szeretné nyitni a szívét meséknek.

Felnőtteknek szóló meseestjeinken kötetlen, családias hangulatban mesélünk, mesét hallgatunk és együtt gondolkodunk a mesék kapcsolódásáról felnőtt életünkhöz.

Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani.
A Mesekörön várunk minden olyan érdeklődő felnőttet, aki szívesen hallgat mesét és szívesen osztja meg gondolatait másokkal.

Foglalkozás vezető: Szirtes-Szabó Kata
Időpont:
havi egy alkalommal: 2019. január 23., február 20., március 20., április 24., május 22., június 19., 18:00-19:00
Korosztály:
felnőtteknek gyerekek nélkül

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!