Családi mesedélután szenior mesemondókkal

Idősek és fiatalok találkozására szeretnénk alkalmat teremteni azáltal, hogy mesemondó családi délutánok keretében a csoport tagjai röpíthetik el a gyerekeket a mesék birodalmába. Idős mesemondóink várják a családokat mesékkel, énekkel, játékkal, kézműveskedéssel. Bár a foglalkozás 3 éves kortól ajánlott, természetesen a kistestvéreket is szívesen látjuk!

Közeledik a december, és hamarosan a Mikulás is ellátogat a gyerekekhez. A decemberi Családi Mesedélutánon mikulásváró dalokkal, mondókákkal és ünnepi mesével, közös alkotással várjuk a 3-8 éves gyerekeket a Belvárosi Közösségi Tér kávézójában.

December is coming and Santa Claus will also visit the children. All of the songs, tales and do-it-yourself activities of our Family Fairytale-telling afternoon will be about Santa Claus and the holiday season. 3-8-year-old kids can take part in this activity in the café of the Downtown Community Center.

Foglalkozás vezetők: szenior mesemondóink, Szirtes-Szabó Kata, Kreil Melinda
Időpont: 2021. október 14., november 4., december 2. 16:30-18:00
Korosztály: 3 éves kortól (de kisebb testvéreket is szívesen látunk)
Helyszín:
Kávézó

Bejelentkezni nem kell, 18 éves kortól védettségi igazolvány szükséges!/ You don’t need to register in advance, but above the age of 18 years you need to possess an immunity certificate.