Hetedhét családi játszószoba

Hetedhét családi játszószoba szülőknek és gyerekeknek kínál helyet és izgalmas játékokat az együtt töltött idő tartalmas és változatos eltöltésére.
Itt télen-nyáron kellemes hőmérsékleten, jól felszerelt játékparkunkat felhasználva kisbabától kisiskolás korig mindenki megtalálhatja a neki való elfoglaltságot és társaságot. Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk segíteni a családokat az esős, hideg vagy túl meleg napok  jóhangulatú eltöltésében, helyet biztosítani a kerületi szülőknek és gyerekeknek az egymással való találkozásra, megkönnyíteni a négy fal közüli kilépést.

Hetedhét játszószoba nyitvatartása:
hétfő-péntek:
8:00-19:00

A játszószoba látogatásához előregisztráció szükséges (a weboldal jobb felső sarkában található Belépés/Regisztráció ikonra kattintva éritek el), majd szabadon, időpont foglalása nélkül kereshetitek fel.

Az új online regisztrációs rendszerrel továbbra is biztosítani szeretnénk az V. kerületi családok kizárólagos részvételét foglalkozásainkon, illetve szeretnénk segíteni nektek abban, hogy könnyebben és átláthatóbb módon tudjatok bejelentkezni, illetve csatlakozni a Belvárosi Közösségi Tér tagjai közé.
Mindenképp olvassátok el a hasznos tudnivalókat és a regisztráció menetét itt!

Nyitás: 2020. június 8.
Szeretettel várunk benneteket! Kérjük, hogy olvassátok el
cikkünket, amelyben összegyűjtöttünk minden fontos és hasznos információt!