Aktuális
Hozzászólás

Ismét vár benneteket a Belvárosi Közösségi Tér!

Újra elindul a Meseerdő gyermekfelügyeletünk, látogatható játszószobánk és finomságokkal vár benneteket családbarát kávézónk is! Sőt ezen a nyáron 4 napközis tábor is lesz intézményünkben. Íme a részletek!

KÁVÉZÓ

Családbarát kávézónk szeretettel vár benneteket minden hétköznap, a nyári szünetben is! A kávézót, ahogy eddig is, nem csak az V. kerületben élők látogathatják! Itt a
COVID-19 járvány visszaszorítása érdekében alábbi intézkedéseket vezettük be a
családok és munkatársaink védelmére:

  • Fokozottan figyelünk az étkezés helyszínének és eszközeinek tisztaságára, a folyamatos, gyakori fertőtlenítésére.
  • Az étkezésekhez, biztonságos hőkezeléssel készíthető ételeket választunk. A zöldségeket, gyümölcsöket alaposan megmossuk. A nyers, kellően nem tisztítható alapanyagot tartalmazó ételek feltálalását kerüljük.
  • A személyzet számára vírusölő hatású, alkoholos kézfertőtlenítő biztosított, maszkot és kesztyűt kötelező viselni számukra!
  • Vendégeink számára természetesen az étkezés során a maszk levétele átmenetileg megengedett.
  • Az asztalok számát csökkentettük, hogy könnyebb legyen a 1,5-2 méteres távolság megtartása.
  • A légkondicionáló a szabályok értelmében egyelőre nem üzemel, gyakran szellőztetünk.

JÁTSZÓSZOBA

Játszószobánkat továbbra is kizárólag V. kerületi, regisztrációval rendelkező családok látogathatják! Itt is többféle intézkedést vezettünk be:

  • A játszószobában egyidejűleg maximum 5 család tartózkodhat. A bejáratnál és a szobában is arra kérünk benneteket, hogy fokozottan figyeljetek a másoktól való 1,5-2 méteres távolságtartásra.
  • Felnőttek a játszószobát kizárólag maszkban, és előzetes kézfertőtlenítéssel használhatják (ez utóbbit biztosítjuk a helyszínen).
  • Munkatársaink fokozottan figyelnek a játékok fertőtlenítésére, a gyakori szellőztetésre. A nehezen fertőtleníthető játékokat egyelőre eltávolítottuk a szobából.

MESEERDŐ GYERMEKFELÜGYELET

Lehet jelentkezni aMeseerdő időszakos gyermekfelügyeletünkre! Kérünk benneteket, hogy mindenképp olvassátok el az általunk közzétett információkat, amelyet itt tettünk közzé!

This article is also available in English, in the translation of Anita Nagy.
Click here to read it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.