Nagy Anita – óvodapedagógus

Nagy Anita vagyok, egyetemi tanulmányaimat társadalmi tanulmányok alapszakon, majd interkulturális pszichológia és pedagógia mesterszakon folytattam.

Az elmúlt éveimben fontos szerepet játszottak a gyerekek és fiatalok, dolgoztam önkéntesként hátrányos helyzetű gyerekekkel egy budapesti tanodában, bevándorló gyermekek egyéni fejlesztését segítettem egy civil szervezetnél, valamint részt vettem különböző nyári táborok és szabadidős foglalkozások szervezésében Magyarországon, illetve Amerikában is. Jelenleg kisebb baráti társasággal egy inkluzív szemléletű nyári gyerektábor szervezésén dolgozunk, mely reméljük, hogy több nyáron is megvalósulhat, így hozzájárulhatunk a társadalmi buborékok kipukkasztásához, a gyerekek érzékenyítéséhez, és kapcsolati hálójuk színesítéséhez.

Szabadidőmben szeretek utazni, új kultúrákat felfedezni, sportolni, illetve minél több időt a természetben tölteni.

A kisebb gyerekek és a velük való foglalkozás iránt Mallorcán kezdtem elkötelezettebben érdeklődni, ahol 8 hónapot dolgoztam többek között egy bölcsödében, főként az 1-2 éves korcsoporttal.

A Meseerdő csapatát 2019 júniusa óta gazdagítom, illetve eddigi tapasztalataim alapján a munka is gazdagít engem. ☺ Fontosnak tartom a gyerekek egyéni igényeinek figyelembe vételét, az ezekhez való alkalmazkodást és a személyre szabott fejlesztést, amire a Meseerdő keretei remek lehetőségeket biztosítanak.