Aktuális
Hozzászólás

Június 15-én indul új regisztrációs rendszerünk – csatlakozz hozzánk!

Legyetek Ti is a Belvárosi Közösségi Tér tagjai! Június 15-én, pénteken indul új regisztrációs rendszerünk, ahol néhány kattintással tudtok majd jelentkezni foglalkozásainkra és szolgáltatásainkra. Az új rendszerrel továbbra is biztosítani szeretnénk az V. kerületi családok kizárólagos részvételét foglalkozásainkon, illetve szeretnénk segíteni nektek abban, hogy könnyebben és átláthatóbb módon tudjatok bejelentkezni, illetve csatlakozni a Belvárosi Közösségi Tér tagjai közé. Mindenképp olvassátok el a hasznos tudnivalókat és a regisztráció menetét! 

Az új online rendszert azért hoztuk létre, hogy számotokra megkönnyítsük és felgyorsítsuk a bejelentkezést, illetve hogy hétvégén is tudjatok tervezni, hiszen a rendszeren keresztül szombaton és vasárnap is lehet majd regisztrálni!
Az online rendszer indulásakor az emailen és telefonon történő regisztráció megszűnik!

Három lépésben tudtok majd regisztrálni és jelentkezni:

1. Előregisztráció az online felületen a szülő és gyermek(ek) adataival. Az online regisztrációs rendszert a weboldalunk jobb felső sarkában található „Belépés/Regisztráció” ikonra kattintva érhetitek el.

2. Regisztráció aktiválása a lakcímkártya bemutatásával a Belvárosi Közösségi Tér recepcióján (pl. amikor legközelebb jöttök a játszószobánkba vagy a gyermekfelügyeletünkre).

3. Bejelentkezés az online felületen keresztül a Belvárosi Közösségi Tér foglalkozásaira, szolgáltatásaira. Az új rendszeren keresztül a gyermekfelügyeletre a június 25-e utáni időszakra lehet majd bejelentkezni, továbbra is csak egy hétre előre (mindig hétfőn reggel 8-kor nyílik meg és vasárnap este 8-kor zárul a rendszer).

Gyermekfelügyelet lemondása:

Kérünk benneteket, hogy mint a közösség egymást támogató tagjai, figyeljünk oda egymásra!
Ha esetleg valami más program, betegség, egyéb elfoglaltság közbejönne, és mégsem tudnátok részt venni a gyermekfelügyeleten, az online rendszeren keresztül töröljétek a jelentkezésetek vagy telefonon jelezzétek a recepción (791-3637), legkésőbb 1 órával előtte, hogy a várólistások számára felszabaduljanak a helyek.
Mindannyiunk közös érdeke, hogy a szolgáltatásokra és foglalkozásokra való jelentkezés gördülékenyen menjen, és a közösség minden tagja számára egyenlő esélyeket tudjunk biztosítani. Sajnos a második alkalom után, ha nem jelzitek a regisztráció törlését, akkor a többiek érdekében, 2 hétig nem tudjátok igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat.
Megértéseteket köszönjük!

Családbarát kávézónk továbbra is regisztráció nélkül, szabadon látogatható.

Ha bármi kérdésetek van, keressétek bizalommal recepciósainkat, akik segítenek majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük