Meseerdő időszakos gyermekfelügyelet

A Belvárosi Közösségi Tér a kerület lakosai számára egyedülálló, ingyenes időszakos gyermekfelügyeletet kínál a vidám hangulatú, csupaszín Meseerdő szobában. Szakembereink hat hónapostól iskolás korig, hetente változó témájú foglalkozásokkal várják a bejelentkező gyerekeket.

Kérünk benneteket, hogy jelentkezés előtt mindenképp olvassátok el a fontos és hasznos tudnivalókat ittClick here to read it in English!

A piciknek alvásra, pihenésre is helyet biztosítanak a nyugodt hangulatú Bárány szobában hétfőtől csütörtökig 13:00 és 15:00 között.

Az első alkalmat a gyermekfelügyeleten egy rövid fogadó óra előzi meg, amire a recepción lehet időpontot egyeztetni (telefonszám: +36 1 791 3637). A fogadó órákra hétfőtől csütörtökig 13:30 és 15:00 között kerül sor. Az első hét menete mindenkinél azonos (három egymást követő nap 1-1 óra), a továbbiakról szakembereink a harmadik alkalom végén adnak visszajelzést.

A szülők hetente háromszor, kortól függő időtartamban vehetik igénybe az időszakos gyermekfelügyeletet:

  • 3 éves kor alatt maximum 3 óra/alkalom
  • 3 éves kor felett 4 óra/alkalom

A szolgáltatás kizárólag V. kerületi lakosok számára elérhető!

Felhívjuk figyelmetek arra, hogy mindig csak a következő hétre lehet bejelentkezni (hétfőn reggel 8-tól vasárnap este 8 óráig) új online regisztrációs rendszerünkön keresztül. Több hétre előre nem tudunk regisztrációkat fogadni! Megértéseteket köszönjük!

Olvassátok el a regisztráció menetét, a gyermekfelügyelet lemondásával kapcsolatos tudnivalókat, illetve további hasznos információkat itt!

Heti tematika:
Hétfőn: Mese-mondóka
Kedden: Mozgásos foglalkozás
Szerdán: Zenés-táncos foglalkozás
Csütörtökön: Kézműves foglalkozás
Pénteken: Készségfejlesztés

Meseerdő időszakos gyermekfelügyelet nyitvatartása:
hétfő-csütörtök:
8:00-19:00
péntek: 8:00-13:00
szombati munkanapokon: a megelőző péntek 8:00-19:00, szombaton 8:00-13:00