Meseerdő időszakos gyermekfelügyelet

A Belvárosi Közösségi Tér a kerület lakosai számára egyedülálló, ingyenes időszakos gyermekfelügyeletet kínál a vidám hangulatú, csupaszín Meseerdő szobában. Szakembereink hat hónapostól iskolás korig, hetente változó témájú foglalkozásokkal várják a bejelentkező gyerekeket.

A piciknek alvásra, pihenésre is helyet biztosítanak a nyugodt hangulatú Bárány szobában hétfőtől csütörtökig 13:00 és 15:00 között.

Az első alkalmat a gyermekfelügyeleten egy rövid fogadó óra előzi meg, amire a recepción lehet időpontot egyeztetni (telefonszám: +36 1 791 3637). A fogadó órákra hétfőtől csütörtökig 13:30 és 15:00 között kerül sor. Az első hét menete mindenkinél azonos (három egymást követő nap 1-1 óra), a továbbiakról szakembereink a harmadik alkalom végén adnak visszajelzést.

A szülők hetente háromszor, kortól függő időtartamban vehetik igénybe az időszakos gyermekfelügyeletet:

  • 3 éves kor alatt maximum 3 óra/alkalom
  • 3 éves kor felett 4 óra/alkalom

A szolgáltatás kizárólag V. kerületi lakosok számára elérhető!

Felhívjuk figyelmetek arra, hogy mindig csak a következő hétre lehet bejelentkezni (hétfőn reggel 8-tól vasárnap este 8 óráig) új online regisztrációs rendszerünkön keresztül. Több hétre előre nem tudunk regisztrációkat fogadni! Megértéseteket köszönjük!

Olvassátok el a regisztráció menetét, a gyermekfelügyelet lemondásával kapcsolatos tudnivalókat, illetve további hasznos információkat itt!

Heti tematika:
Hétfőn: Mese-mondóka
Kedden: Mozgásos foglalkozás
Szerdán: Zenés-táncos foglalkozás
Csütörtökön: Kézműves foglalkozás
Pénteken: Készségfejlesztés

Meseerdő időszakos gyermekfelügyelet nyitvatartása:
hétfő-csütörtök:
8:00-19:00
péntek: 8:00-13:00
szombati munkanapokon: a megelőző péntek 8:00-19:00, szombaton 8:00-13:00

A koronavírus járvány megelőzésének érdekében a Belvárosi Közösségi Tér március 16-tól zárva tart.

In order to prevent the spread of the coronavirus, Downtown Community Centre is closed from 16 March.

Sajnálattal értesítünk, hogy a koronavírus járvány megelőzésének érdekében a Belvárosi Közösségi Tér zárva tart, programjainkra nem tudsz jelentkezni.
Kérjük szíves megértéseteket.

We are sorry to inform you that in order to prevent the spread of the coronavirus, Downtown Community Centre is closed, signing up to our activities is suspended. Thank you for your understanding.