Aktuális
Hozzászólás

Nyári táborok a Belvárosi Közösségi Térben

Idén 4 napközis táborral várunk benneteket a Belvárosi Közösségi Térben. 5 éves kortól egészen a felső tagozatosokig különböző tematikájú mese-, pszichodráma- és kalandtábort is találtok nálunk ezen a nyáron. A jelentkezés június 9-én indul az online rendszeren keresztül!

Égig érő fa mesetábor – június 29.-július 3., 9:00-16:00 – BETELT!

A táborban a meseterápia, táncterápia és gyermekpszichodráma eszközeit használjuk fel arra, hogy a gyerekek minél inkább ki tudják fejezni belső érzéseiket és kapcsolódjanak egymáshoz. Alkotunk, történeteket találunk ki és közösen el is játsszuk őket.
Korosztály: 7-9 éves gyerekek
Táborvezetők: Pólya Bella, Szentkatolnayné Koller Éva
Jelentkezés itt.

Csodálatos Állatok Mesetábor – július 20-24., 9:00-16:00 – BETELT!

A napközis mesetábor 5 napjában közös kalandra hívjuk a gyermekeket a Varázserdőbe. Itt találkozhatnak különböző csodálatos állatokkal, akiktől rengeteget tanulhatnak a bátorságról, szeretetről, s további nagyon fontos dolgokról. Várjuk szeretettel a meséket szerető gyermekeket, hogy együtt átéljük a nyár igazán nagy kalandját. A táborban töltött egy hét során minden nap mesélünk, közösen alkotunk és a mozgásra is nagy hangsúlyt fektetünk.
Korosztály: 5-6 éves óvodás gyerekek
Táborvezetők: Szirtes-Szabó Kata, Szöllősi Gábor
Jelentkezés itt.

Varázskavics pszichodráma tábor – augusztus 3-7., 9:00-16:00 – MÉG 1 HELY VAN!

Az 5 napos napközis tábor azoknak a gyermekeknek szól, akik szívesen használják a fantáziájukat, szeretik a történeteket, örömmel próbálnak ki új dolgokat. A gyermekpszichodráma és a művészetterápia eszköztárát felhasználva, a velünk töltött egy hét során egy közös élményt szerzünk a táborozóknak, mely pozitív hatással van önképükre, kommunikációjukra, problémamegoldó és belső képalkotási képességükre.
Korosztály: 9-11 éves gyerekek
Táborvezetők: Kubovics-Juhász Csilla, Szentkatolnayné Koller Éva
Jelentkezés itt.

Belvárosi Kaland Tábor – augusztus 10-14., 9:00-16:00

Nyári városi kalandtábor? Igen! A hét első részében megtanulunk térképet olvasni, tuti tüzet rakni, bivakot – búvóhelyet – építeni és egyéb más izgalmas élmények is várnak ránk. És hogy miért is fontos ez? Mert a hét második részében egy igazi expedíció vár ránk, ahol egy napon mindezt ténylegesen is kipróbáljuk. Mindeközben tanulunk a kommunikációról, a problémamegoldó gondolkodásról, az együttműködésről, vagyis csupa olyan hasznos dolgokról, amelyekre a mindennapi életben igazán nagy szükség van! Várunk Téged is, ha az ötödik kerületben élsz, és most épp felsőbe jársz! Kalandozz velünk a nagyvárosban, hogy aztán legyen mit mesélni barátaidnak! Vagy hozd el őket is…
Korosztály: 5-8. osztályosok
Táborvezetők:  Pólya Bella és Vámosi Edit
Jelentkezés itt.

A résztvevők létszáma korlátozott, előzetes regisztráció szükséges az online rendszeren keresztül! A jelentkezés június 9-én indul!
A táborok helyszíne a Belvárosi Közösségi Tér (V. ker., Mérleg u. 9.).

A táborok díjmentesen vehetők igénybe az V. kerületi gyerekek számára, csak az étkezést kell fizetni, amely az iskolai étkezési díjjal megegyező és napi háromszori étkezést biztosít.

This article is also available in English, in the translation of Anita Nagy.
Click here to read it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.