Kubovics-Juhász Csilla – pszichológus, gyermekpszichodráma vezető, családterapeuta-jelölt

2010-ben végeztem pszichológusként és pszichológia szakos tanárként a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Az egyetemet követően egyéni és csoportos módszerekben képeztem magam, az EGO Klinikán gyermekterápiás irányba, míg a Magyar Családterápiás Egyesületnél család- és párterápiás irányban tanultam tovább.
Évekig a Bátor Tábor Alapítványnál foglalkoztam krónikus beteg gyerekekkel, segítettem a velük foglalkozó önkéntesek kiválasztását, képzését. Jelenleg az alapítvány Lélekmadár Táborában vagyok gyásszal foglalkozó szakember, gyermeküket elvesztett családokat támogatva ezzel.
2 gyermekes édesanyaként a mesék és a játék világa még közelebb került hozzám, talán ezért áll a gyermekpszichodráma módszere közel a szívemhez. Nagyon szeretek együtt játszani, felhőtlenül jelen lenni a pillanatban. Épp ezért aktuálisan a Kende Hanna Pszichodráma Egyesületnél tutorként is képzem magam, hogy később ne csak gyakoroljam, hanem oktathassam is a módszert. Mint ahogy végzettségeimben is látszik, munkám során fontosnak tartom az integratív szemléletet, a sokoldalú megközelítést.

Csilla által vezetett foglalkozások: Gyermekpszichodráma óvodásoknak, Gyermekpszichodráma kisiskolásoknak, Csak mi ketten (szülő-gyermek drámacsoport)