Belvárosi Meseműhely

Alkotó-fejlesztő meseterápiás csoportjaink a Boldizsár Ildikó által kidolgozott Metamorphoses Meseterápiás Módszerre épülnek. Foglalkozásainkon játékokkal, mozgással, énekekkel, mondókákkal és természetes anyagokat felhasználó kreatív alkotások készítésével dolgozzuk fel a világ minden tájáról származó népmeséket.

Fejlesztjük a gyerekek tanulási képességeit (az auditív figyelmet, a figyelemkoncentrációs képességet, a kivárás, késleltetés képességét, az auditív szövegértést, a belső képalkotás képességét, a szem-kéz koordinációt, a ritmusérzéket, az auditív memóriát, a kooperációs, empátiás és kezdeményező készséget), a beilleszkedési képességet, oldjuk szorongásaikat, segítünk nekik abban, hogy pozitív énképet alakítsanak ki, és megtalálják helyüket a világban.

Az elmondott meséket mindig az adott gyerekeknek, a csoport által hozott problémáknak megfelelően választjuk ki, nagy odafigyeléssel.

A csoportok zártan működnek, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség.

Foglalkozás vezetők: Szirtes-Szabó Kata és Szentkatolnayné Koller Éva
Időpont:
szerdán 8:30-9:30
Korosztály:
5-6 éves gyermekek

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

A foglalkozásra bejelentkezni itt tudtok!

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!