Szentkatolnayné Koller Éva – tanácsadó szakpszichológus, gyermekpszichodramatista és relaxációs terapeuta

Pszichológiai tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen és az ELTE-n folytattam, végzettségemet tekintve tanácsadó szakpszichológus vagyok. Dolgoztam iskolákban és óvodákban, pedagógiai szakszolgálatban, koraszülött gyerekeket ellátó alapítványnál. Eszköztáramat pszichodráma sajátélménnyel, gyermekjátékdrámával, autogén tréninggel bővítettem, emellett művészet- és meseterápiás szakemberekkel dolgozva szereztem tapasztalatokat.
A Belvárosi Közösségi Tér pszichológusaként óvodás, kisiskolás és kamaszkorú gyerekeknek vezetek különböző tematikájú csoportokat és napközis táborokat, valamint egyéni tanácsadás formájában a bejelentkező szülőkkel konzultálok. Rendszerszemléletben gondolkozva fontosnak tartom a már meglévő erőforrások felkutatását, hiszem, hogy az erősségekre alapozva sokat fejlődhetünk. Ez a „kincskereső” szemlélet áthatja a mindennapjaimat.

Három gyermek édesanyjaként saját önismeretem, az alkotás folyamata, a játék sokat segít a kiegyensúlyozott mindennapok megteremtésében.

Elérhetőség:
tel.: +36-30-198-4701
e-mail: koller.eva@segitokezek.com

Éva által tartott foglalkozások:
Belvárosi meseműhely, Fecskefészek tanulástámogató csoport, Gyermekpszichodráma óvodásoknak, Varázsmanó gyermekpszichodráma óvodásoknak, Világépítő kamaszdráma, Egyéni tanácsadás