Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Távol és mégis közel – új, interaktív, online programok a Belvárosi Közösségi Térben

Megújult online Órarendünkben számos olyan új programelemet találtok, amelyeket a ti kéréseitek és igényeitek alapján állítottunk össze.

Így került az online térbe a Belvárosi Meseműhely Családi Meseműhely címmel, hiszen ezúttal a szülőket is várjuk a programra, illetve a Kokas módszerre épülő Csillagszem csoport Renátával, amelyhez 5-8 éves gyerekek csatlakozhatnak. Mindkét program a ZOOM platformon keresztül zajlik, így biztosítva a program interaktivitását.

Bencze Eszter, akit jól ismerhettek családbarát kávézónkból, karanténkonyha sorozatot indított, hogy otthon is könnyen elkészíthető fogásokat mutasson be. Gyöngyösi Viktor pedig kedvenc képeiből válogat, amelyhez népmesékből vett pozitív, erőt adó idézeteket válogattunk, hogy ezzel is támogassunk benneteket a hétköznapokon.
Az online térbe költözött a Baba-mama klub, illetve Altatás után címmel egy olyan feszültségoldó-beszélgetős csoportot hoztunk létre, ahol csütörtök esténként egy kicsit feltöltődhettek. Mindkét program interaktív, ZOOM-on keresztül zajlik, lehetőséget nyújtva a találkozásra és párbeszédre is.

A mostani bezárás újra életre hívta az olyan közkedvelt sorozatainkat, mint a Meseerdő gyermekfelügyelet játékötletei és mesevideói vagy a Könyvkuckó, ahol remek könyveket ajánlunk hétről hétre. Emellett új cikksorozatot indítottunk Újra otthon címmel, amely a szülőknek kíván segíteni abban, hogy a munka és háztartás mellett a gyerekeket is le tudják foglalni. Szirtes-Szabó Kata és Segesdi Edina továbbra is online tanácsadással vár benneteket, illetve Magdi és Orsi ajánl otthoni, online eseményeket. A hetet ismét Túl az Óperencián, vagyis egy családi mesével zárjuk.

Az online interaktív programok segítenek abban, hogy ne szigetelődjünk el, lehetőséget ad arra, hogy továbbra is találkozzunk a Belvárosi Közösségi Térből ismert barátainkkal, megosszuk egymással gondolatainkat, érzéseinket, együtt keressünk megoldást a felmerülő nehézségekre.

Maradjunk együtt, maradjunk kapcsolatban!

Az Órarendünkben megtaláljátok az aktuális programokat!

Szeretettel várunk benneteket!

A meséket, játékötleteket, foglalkozásokat visszanézhetitek a Belvárosi Közösségi Tér YouTube csatornáján, a cikkeket pedig weboldalunkon a Szakmai cikkek menüpontban találjátok meg.

This article is also available in English, in the translation of Emese Murin.
Click here to read it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.