Szabó-Szenczi Zsuzsa – aerobik sportedző, személyi edző, sportrehabilitációs tréner, terhestorna oktató, táplálkozási tanácsadó

12 éve kezdtem meg tevékenységemet a sport, a rehabilitáció, és az egészséges életmód területén. Tanúja lehettem, hogy a sport sokaknak segít testi, lelki problémáin túllendülni, amihez nagyban hozzájárul saját kitartásuk, elszántságuk, és a felém irányuló hitük és bizalmuk. Fontosnak tartom saját tudásom bővítését, igyekszem lépést tartani az új trendekkel, ezért minden évben több szakmai tanfolyamon veszek részt.

Sokan a 2,5 éves Bendegúz anyukájaként találkoztak már velem. Várandósságom alatt 25 kg súlyfeleslegre tettem szert, aminek ledolgozásában sokat segítettek korábban szerzett széleskörű tapasztalataim. Mindezt szeretném megosztani veletek is.
A Belvárosi Közösségi Tér foglalkozásainak kínálatát „Kenguru” baba-mama tornával, és a kifejezetten anyukák számára tartott „Lendülővel” színesítem.

Jó érzés számomra, hogy tapasztalataimat és tudásomat kamatoztathatom a hivatásomban, ami egyben a hobbim, és ezt megoszthatom vendégeimmel. A saját életemből vett tapasztalatok és ebben az irányzatban végzett tanulmányaim segítenek élvezetessé és hatékonyabbá tenni az edzéseimet.

Zsuzsa által vezetett foglalkozások: Kenguru, Lendülő