Aktuális, Egyéb
Hozzászólás

Petőfi a Belvárosban – Fotópályázatot hirdetünk

Aligha akad bárki, aki a Petőfi Sándorhoz köthető helyszíneken sétálva ne gyönyörködött volna már az épületek szépségében, ne merengett volna azon, ugyan milyen történeteket őrizhetnek. 

A Belvárosi Közösségi Tér a Közösségek Hete alkalmából fotópályázatot hirdet, a beérkezett fényképekből pedig kiállítást szervez, amelynek témája a nagy költő és emlékezete Belváros-Lipótvárosban (pl. Petőfi Sándor utca, Petőfi tér, Pilvax, Petőfi Irodalmi Múzeum).

Pályázati témakörként az alábbi fő csoportokat határoztuk meg:
1. kategória: életképek
2. kategória: épített környezetünk

A pályázat feltételei:
Egy pályázó több képpel, akár több kategóriában is benyújthatja munkáját, max. méret 4 MB/fotó. A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj nincs. A képek készítésének időpontjára vonatkozóan nincsen megkötés, a pályázaton korhatár nélkül bárki részt vehet. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével nyilatkozik arról, hogy a benyújtott képek saját szellemi termékei, egyúttal elfogadja a pályázati feltételeket, hozzájárul, hogy a pályázat kiírói a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.
A pályamű mellé e-mailben csatolják az aláírt pályázati nyilatkozatot, ennek hiányában a pályázat érvénytelen.

A pályázati nyilatkozatot ide kattintva éred el. Kérjük, hogy ezt kitöltve csatold a fotóhoz!

A beérkezett alkotásokból virtuális kiállítás nyílik Facebook oldalunkon. A fotókat 2023. május 14-ig várjuk az info@segitokezek.com e-mail címre. E mellet családbarát kávézónk könyvespolcán Petőfi-köteteket találtok, hogy a gyerekek és a felnőttek együtt olvashassák (újra) a műveket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük