Világépítő Kamaszdráma

A kamaszkorral természetesen együtt járó sokféle változáson igyekszik átsegíteni a Világépítő Kamaszdráma csoport a 11-14 éves, felső tagozatos diákokat.

A felső tagozatba lépve a gyerekektől egyre nagyobb önállóságot követel meg az iskola. a tanulás, jegyzetelés, közlekedés terén, vagy éppen a telefonnal együtt szabadságot és korábban ismeretlen felelősséget kapnak a kezükbe.

Mire számíthattok egy foglalkozáson?

  • A csoportban legfeljebb hat fő vehet részt, hasonló korúak, fiúk és lányok vegyesen.
  • Az alkalmak során közösen történeteket alkotunk, ahol mindenki kitalálhatja, hogy milyen helyzetet szeretne eljátszani, milyen szerepbe szeretne bújni aznap.
  • A drámajáték után az alkotásé a főszerep. Festünk, rajzolunk, kollázst és masét készítünk, amit az adott nap tematikája megkíván.

Együtt építünk egy új világot, amiben a kulcsszó az elfogadás: megtanuljuk elfogadni egymást, önmagunkat a folyamatos változásban, és az új, ismeretlen helyzeteket.

Foglalkozásvezetők: Szentkatolnayné Koller Éva és Kováts Dóra
Korosztály: 11-12 évesek
Időpont: csütörtök 17:30-19:00

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

A foglalkozásra bejelentkezni itt tudtok.

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!