Kismaszat

A hetente megtartott foglalkozáson az óvodás gyermekekkel és szüleikkel közösen mesélünk, énekelünk, mondókázunk, játszunk és alkotunk. A közös élményen és a felhőtlen szórakozáson túl, a foglalkozás a korosztályi igényeknek megfelelően fejleszti a gyerekeket.

Az édesanyák sokszor jelzik, hogy a kisóvodás korosztálynak nem találnak foglalkozásokat, a legtöbb különóra, csoport 5 éves kortól fogadja a gyerekeket. Úgy gondoljuk, hogy a 3-5 éves korú kisgyerekek egész napjukat szüleik nélkül töltik az óvodában, ezért még nincs igényük arra, hogy a különfoglalkozásokat is nélkülük éljék át, viszont valóban fontos lenne egy olyan csoport létrehozása, ahol a szülő-gyerek kapcsolatot tudjuk erősíteni, ahol segítünk a szülőknek abban, hogy eszközöket kapjanak a cseperedő kisgyermekkel való foglalkozáshoz.

Itt olyan közeget teremtünk, ahol a szembesülhettek azzal, hogyan okosodik, ügyesedik gyermeketek, hogyan viselkedik közösségben, és ahol tanácsot kérhettek szakemberektől a gyermekeitekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekben.

Foglalkozás vezetők: Szirtes-Szabó Kata és Kovács Ágnes
Időpont:
hétfőn 17:00-18:00, 02.05. – 02.26.
Korosztály:
3-5 éves gyerekek és szüleik

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

A foglalkozásra itt tudsz bejelentkezni.

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!