Kismaszat

A hetente megtartott foglalkozáson 3-5 éves gyermekekkel és szüleikkel közösen mesélünk, énekelünk, mondókázunk, játszunk és alkotunk. A közös élményen és a felhőtlen szórakozáson túl, a foglalkozás a korosztályi igényeknek megfelelően fejleszti a gyerekeket.

Az édesanyák sokszor jelzik, hogy a kisóvodás korosztálynak nem találnak foglalkozásokat, a legtöbb különóra, csoport 5 éves kortól fogadja a gyerekeket. Úgy gondoljuk, hogy a 3-5 éves korú kisgyerekek egész napjukat szüleik nélkül töltik az óvodában, ezért még nincs igényük arra, hogy a különfoglalkozásokat is nélkülük éljék át, viszont valóban fontos lenne egy olyan csoport létrehozása, ahol a szülő-gyerek kapcsolatot tudjuk erősíteni, ahol segítünk a szülőknek abban, hogy eszközöket kapjanak a cseperedő kisgyermekkel való foglalkozáshoz.

Itt olyan közeget teremtünk, ahol a szülők szembesülhetnek azzal, hogyan okosodik, ügyesedik gyermekük, hogyan viselkedik gyermek közösségben, és ahol tanácsot kérhetnek a szakemberektől a gyermekükkel kapcsolatban felmerülő kérdésekben.

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható! A csoport nyitott, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztráció szükséges: Poich Magdolna, +36-30-727-7893, poich.magdolna@segitokezek.com! Ingyenes!