Csicsergő Énekes Óvoda

A foglalkozásokon a legkisebb óvodások zenei képességeinek fejlesztése történik játékos módon, akikkel egy szülő (vagy más hozzátartozó felnőtt) is jelen van. A szülők – idővel – néhány percre csak passzív résztvevői a játéknak. A dalanyag a gyerekekhez alkalmazkodik, előtérbe kerülnek a számukra is énekelhető énekek, mondókák, fejdíszek, bábok.
A gyerekek ebben az életkorban természetesen még nagyon ragaszkodnak a szülőkhöz, így lesz olyan közülük, aki még hosszú ideig csak az anyukájával szeretne még a kör közepén is kacsa, medve, vagy éppen napocska lenni.
Nagyon finoman kezdődik el a fejlesztési folyamat, a szülők jelenlétével. Megható pillanatok születnek, amikor már a kicsiket ösztönözzük az éneklésre az egyszerűbb gyermekdalokkal. A cél, hogy egyre többet játsszunk zenei feladatokkal önállóan, s a szülők olykor a megfigyelő szerepben maradjanak.

Foglalkozás vezető: Hazay Annamária
Időpont: szerda 16:30-17:15
Korosztály: 3-4 évesek és szüleik

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

A foglalkozásra itt tudsz bejelentkezni.

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!