Dráma-duó

Szülő-gyerek drámacsoport, melyre 7-10 éves gyerekek és egyik szülőjük jelentkezését várjuk. A csoport maximum 4 szülő-gyerek párossal, zárt formában működik és 10 alkalomból áll. A csoport elsődleges célja, hogy a szülő-gyerek párosok elmélyíthessék kapcsolatukat, még jobban megismerjék egymást és önmagukat kettejük kapcsolatának tükrében. Mindezt önfeledt játék közben: együtt alkotnak történeteket, kipróbálják magukat változatos helyzetekben, szerepekben, a csoport által nyújtott elfogadó, biztonságos légkörben. Több párossal is megismerkedhetnek, játékokon keresztül kapcsolódhatnak, egymást segítve és egymástól tanulva.

Módszereink: pszichodráma, művészet- és élményterápia. A közös játék, az élmények segítenek egymásra hangolódni, lehetőség nyílik egymás és önmagunk mélyebb megismerésére, emellett a közös játék felszabadító, feszültségoldó hatása sem elhanyagolható. A szülő-gyerek párosoknak lehetőségük van a családból kiszakadva csak egymásra figyelni, minőségi időt együtt tölteni.

A csoport zárt csoportként működik, az egyes alkalmak egymásra épülnek, emiatt kérjük, hogy a gyerekek minden alkalmon ugyanazon szülővel vegyenek részt!

Foglalkozásvezetők: Medgyesi Patrícia és Pilz Fanni 
Időpont: hétfőnként 17:15 – 18:45
Időtartam (tervezett): 2024. január 8. – március 11.
Korosztály: 7-10 éves gyerekek és egyik szülőjük

A foglalkozás V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

Minden foglalkozásunkhoz online bejelentkezés szükséges itt!

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!