Dráma duó

Új műfajú csoport indul útjára januárban: a Dráma duó alkalmain közösen vehetnek részt a 7-8 éves gyerekek és egyik szülőjük. A csoport 4 szülő-gyerek párossal, zárt formában működik és 10 alkalomból áll.
Célja, hogy a gyerek-szülő párosoknak lehetőséget teremtsen a közös mesélésre és eljátszásra, különböző szerepek és helyzetek együttes kipróbálására – mindezt a csoport biztonságos közegén belül, ahol mindig egymásnak is támaszt és mintát nyújtunk, egymástól is tanulunk.
Többféle módszert használunk, hogy oldottan, játékosan tudjunk egymáshoz kapcsolódni: pszichodramatikus, mese- és művészetterápiás, valamint kifejezés- és mozgásterápiás elemekkel dolgozunk.
Az együtt töltött idő, a közösen átélt élmények és játékok oldani tudják a hétköznapi feszültségeket mind a gyerekekben, mind a szülőkben, segítenek egymásra hangolódni és elmélyíteni a kapcsolatot. Az egyes alkalmak egymásra épülnek, ezért azt javasoljuk, hogy a gyerekek minden alkalmon ugyanazzal a szülővel vegyenek részt.

Foglalkozásvezetők: Páll Orsolya és Erős Nikoletta
Időpont: csütörtökönként 17:00-18:30
Időtartam: 10 alkalom, 2020. március 12-étől (kivéve április 9.)
Célcsoport: 7-10 éves gyerekek és egyik szülőjük

A foglalkozás V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

Minden foglalkozásunkhoz online bejelentkezés szükséges!

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!