Pilz Fanni – Tanácsadó szakpszichológus és gyermekpszichodramatista

Egy számomra nagyon fontos szerepjátékos táborban kezdtem el gyerekekkel dolgozni, ahová az egyik évben már nem gyerekként, hanem szervezőként tértem vissza. Azóta is folyamatosan tanulok itt arról, hogy hogyan lehet gyerekekkel egyszerre szabadon és megtartóan lenni.
Munkám a pszichológia szak elvégzése közben és után is eköré szerveződött. Több alapítványnál önkénteskedtem különböző helyzetben élő gyerekek mellett. Volt, hogy mentorként és tanárként dolgoztam alternatív eszközökkel, sokat pszichodrámáztam eltérő életkorú gyerekcsoportokkal. Jelenleg egyéni folyamatokkal dolgozom és a Budapest School több intézményében vagyok iskolapszichológus, illetve koordinálom az iskolapszichológusok csapatát

Nagyon izgalmasnak tartom azt, hogy minden gyerekkel egy kicsit más módon találjuk meg egymáshoz az utat – a pszichodráma, a csoportok felépítése, és legfőképpen maga a játék jól tudnak ebben segíteni.

Bár fiatal felnőttekkel is dolgozom, a gyerekekhez kapcsolódóan a drámán kívül az Integratív Gyermekterápiás képzésen tanultak segítik a munkámat.

Fanni által vezetett foglalkozás: Sárkánylovas, Dráma-duó