Aktuális
Hozzászólás

Varázslatos Karácsonyi hét a Belvárosi Közösségi Térben!

Az advent a várakozás időszaka. Karácsony előtt a gyerekek izgatottan nyitogatják adventi zsákocskáikat, kalendáriumuk kis ablakait. A felnőttek igyekeznek számukra varázslatos pillanatokat teremteni, hiszen az egyik legnagyobb ajándék látni a csillogó gyerekszemeket, benne az örömet, az izgalmat.

Mi is szeretnénk részesei lenni a készülődésnek, megkönnyíteni számotokra a várakozást. Éppen ezért egy egész héten át varázslatos ünnepváró programokkal készülünk számotokra! Kicsik és nagyok, kalandvágyók és csendre áhítozók egyaránt megtalálhatják nálunk a kedvükre való tevékenységet!

Legyen könnyebb velünk a várakozás!

  • December 11-én, hétfőn a gyerekeket egész nap kalandokkal várjuk. Izgalomban nem lesz hiány, keressetek velünk elrejtett kincseket! Mit szólnátok, ha Sherlock Holmes bőrébe bújnánk, és egy kis nyomozásra hívnánk benneteket? Izgalmasan hangzik? Minden részlet kiderül december 11-én, a sikeres felderítés pedig nem maradhat jutalom nélkül!
  • December 12-én, kedden, megvárjuk, míg lemegy a Nap. Az ünnepi fényekben pompázó Belvárosi Közösségi Térben még varázslatosabb, emelkedettebb hangulatot teremtünk meglepetés koncertünkhöz! Vendégünk lesz a Klárisok zenekar, akik korábbi családi napunkon már kicsiket-nagyokat elbűvöltek zenéjükkel, és a hangulattal, amit teremtenek.
  • December 13-án, szerdán a felnőtteket várjuk Téli Meseestre 18.30-tól. Az élőszavas mesemondás meghitt hangulatát élő zene- és énekszó egészíti ki. Így lesz ez az este az ünnepi hangolódás fénypontja, egy lopott órácska, töltődés testnek és léleknek.
  • December 14-én, csütörtökön, 16.30-tól Karácsonyi Családi Mesedélutánunkon teret adunk a generációk találkozásának. Vidám mesés foglalkozásunkon szenior mesemondóink mesélnek a családoknak. A 3-9 éves gyerekekkel mondókázunk, éneklünk, majd a meséhez kapcsolódva alkotunk valamit, amit a gyerekek haza is vihetnek.
  • December 15-én, pénteken még egyszer a felnőttek kikapcsolódását támogatjuk, tudván, hogy az ő ünnepi készülődésük ritkán sikerül stresszmentesre. A Most én jövök! három órán át ígér kikapcsolódást, feltöltődést, feszültségoldást. Ezúttal a zeneterápia eszközeivel érkezik hozzánk a Klárisok zenekar énekese. Zenés-mozgásos játékokat, közös zenélést, éneklést, és sok-sok zenés eszközt használunk majd arra, hogy önmagunkhoz és egymáshoz kapcsolódjunk. A foglalkozáson való részvételhez zenei előképzettség nem szükséges.
  • December 16-án, szombaton, 10 órától Karácsonyi Kézműves Foglalkozással zárjuk a varázslatos karácsonyi hetünket. Hozzátok el a családot, hangolódjatok velünk karácsonyi illattal, díszek alkotásával, ajándékkészítéssel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük