Aktuális, Családbarát, Híreink
Hozzászólás

Büszkén viseljük a Családbarát Munkahely címet

A Segítő Kezek Kft. a Családbarát Vállalat díj mellett – sikeres pályázatot követően – elnyerte a Családbarát Munkahely címet is. A Miniszterelnökség, illetve a szervezetet képviselő Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter így ismerte el a cégünknél már létező és még tervezett intézkedéseket.

Pályázatunk igazi csapatmunkában, a kollégák javaslatai alapján készült.

A rangos elismerés mellé kétmillió forint támogatás is jár, amelyet annak érdekében használunk fel, hogy segítsük a cégünknél dolgozókat az egészséges egyensúly kialakításában a munka és a magánélet között, valamint az összegből hozzájárulunk a gyermeknevelés költségeihez.

A Miniszterelnökséghez beadott pályázat keretében elnyert támogatási összegből többek közt lehetőséget biztosítunk gyermekfelügyeletre az iskolai szünetek idején munkatársaink gyermekeinek is. Szabályzatban rögzítettük a rugalmas, adott esetben az otthoni munkavégzés feltételeit, játékokat, könyveket, eszközöket vásárolhattunk a Belvárosi Közösségi Tér részére, amelyeket nemcsak a hozzánk látogató vendégek, hanem kollégáink gyermekei is használhatnak. A törvényen felül további szabadnapot vagy szabadnapokat biztosítunk a gyermeket nevelő, illetve idős hozzátartozójáról gondoskodó kollégáknak.

A pályázatnak köszönhetően dolgozóinknak mentálhigiénés szolgáltatást nyújthatunk 2021-től, családi napot szervezünk, új hírlevelet indítunk a gyermeknevelés miatt otthon tartózkodó munkatársak részére „Visszavárunk” címmel, valamint a honlapunkon „Családbarát” aloldalt hozunk létre. Lehetőségünk adódik továbbá baba-, illetve füzetcsomaggal hozzájárulni a gyermekneveléssel kapcsolatos kiadásokhoz a kollégák részére.

Nálunk a családbarát hozzáállás nem csupán egy szlogen, hanem valódi tartalommal bír. Ezt a szemléletet követve dolgozunk a jövőben is.

 

We are very proud of the „Family-friendly Workplace” title

The Helping Hands Ltd. has won the “Family –friendly Company” title, but we also applied for and won the title of the “Family-friendly Workplace.”

The Prime Minister’s Office and in its representation Katalin Novák, State Secretary for Family and Youth Affairs, rewarded the measures and actions that we have already carried out and those we plan to do in the future.

This prestigious title also means that we are entitled to a two-million-forint support, which we will use to help our colleagues to find the healthy balance between work and family and to contribute to the expenses of child rearing.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük