Aktuális
Hozzászólás

“Családbarát Vállalat 2020” címet nyertünk!

A Belvárosi Közösségi Tér működtetője, a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. „Családbarát Vállalat 2020” címet kapott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól.

November 20-án, pénteken tartották a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom online gáláját, amelyen fény derült arra, hogy mely cégek viselhetik a „Családbarát Vállalat 2020” megtisztelő címet. A 2013 óta minden esztendőben kiírt pályázaton idén a Segítő Kezek Kft. is indult, hiszen úgy éreztük, a társaságnál meglévő családbarát szemléletre büszkék lehetünk.

A Belvárosi Közösségi Tér látogatói minden alkalommal megtapasztalhatják, hogy hivatásunk a család. Ez azonban számunkra nem csupán egy szlogen, hanem a működésünk – mindennapokban is megtapasztalható – alapelve, amely természetesen munkavállalóinkra is érvényes. Kollégáink számára az egyéni élethelyzetekre reagáló, a gyermekvállalást ösztönző, a gyermeknevelést érdemben segítő csomagot dolgoztunk ki. Szemléletünket a koronavírus-járvány okozta rendkívül nehéz helyzet sem változtatta meg, ehelyett innovatív megoldások alkalmazására ösztönzött minket.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy munkánkat „Az Év Családbarát Vállalata – különleges időkben” pályázat neves szakemberekből álló zsűrije is elismerte, amikor úgy döntöttek, a Segítő Kezek Kft. megkapja a „Családbarát Vállalat 2020” címet.

This article is also available in English, in the translation of Emese Murin.
Click here to read it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.