Aktuális
Hozzászólás

Szülői tájékoztató

Kedves Szülők, kedves Vendégeink! A Belvárosi Közösségi Tér számára a legfontosabb a hozzánk érkező gyermekek, kismamák, felnőttek és a dolgozóink egészsége, annak védelme, ezért folyamatosan figyelemmel követjük az operatív törzs tájékoztatását, s ennek megfelelően bevezettünk a vírus terjedését megelőző intézkedéseket.

For English language articles please clikk here!

Kollégáink a megfelelő tájékoztatás birtokában fokozottan fertőtlenítenek minden szobát, eszközt, játékokat. A termeinkben kézfertőtlenítő géleket helyeztünk el, a takarítószemélyzet kiemelt figyelemmel tisztít és fertőtlenít minden kilincset, berendezési tárgyat. Folyamatban van közvetlenül a bejárathoz készített mobil fertőtlenítő spray oszlop beszerzése is. A helyiségeket gyakran szellőztetjük.
Megértéseteket és együttműködéseteket kérjük abban, hogy a 10 főt meghaladó létszámú
csoportjainkat több felé fogjuk bontani, ezzel is csökkentve egy esetleges fertőzés kialakulását.
Az operatív törzs tájékoztatója szerint a vírussal bármilyen életkorú ember megfertőződhet, azonban az eddig igazolt esetek között alig volt gyermekkorú beteg, s a betegség enyhe lefolyású volt. Ettől a biztató információtól függetlenül mindannyiunk érdeke, hogy felkészültek legyünk, és törekedjünk arra, hogy a vírust a lehetőségek szerint távol tartsuk családjainktól, idősebb hozzátartozóinktól.

Ezért kérjük együttműködéseteket és megértéseteket a következő esetekben:

  • Az intézménybe érkezéskor minden alkalommal megkérünk, hogy tölts ki egy nyilatkozatot arról, hogy te és gyermeked egészségesek vagytok és az elmúlt 2 hétben nem tartózkodtatok külföldön. Ennek aláírása nélkül nem látogathatod az intézményt!
  • Belépéskor használjatok saját kezeteken és gyermeketeken is a kihelyezett fertőtlenítő gélt /sprayt!
  • A mosdók használata során is fertőtlenítsetek magatok után!
  • Amennyiben gyermeketeken vagy saját magatokon bármilyen szintű tüneteket észleltek (láz, száraz köhögés stb.), ne látogassátok az intézményt!
  • Ha kollégáink észlelnek bármely gyermeknél akár enyhe betegség tüneteit, kérni fogják a szülőket, hogy vigyék őket haza az intézményből, s 2 hétig ne látogassák azt.
  • Ha külföldi útról érkeztetek, kérjük, hogy se Ti, se gyermeketek ne látogassa 2 hétig az intézményt.
  • A Belvárosi Közösségi Tér és a Kávézó a koronavírus miatt a kormány által meghirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel 2020.03.13-tól kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható. Az új szabály visszavonásig érvényes.

A honlapunkon és közösségi oldalainkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk benneteket a további teendőkről, változásokról.
Köszönjük együttműködéseteket, vigyázzunk egymásra és felépített közösségünkre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.