Családbarát, Egyéb
Hozzászólás

Plusz szabadsággal segítjük a gyermeket nevelő munkatársainkat

Cégünknél kiemelt szempont, hogy kollégáink megtalálják az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Ehhez többek közt azzal járulunk hozzá, hogy a gyermeket nevelők és a beteg hozzátartozót gondozó munkatársak a törvényi előírásokon felül plusz szabadságot vehetnek igénybe.

Juttatási Szabályzatunk alapján lehetőséget biztosítunk arra, hogy a családok a lehető legtöbb időt tölthessék együtt, ennek érdekében a törvényben rögzített szabadságokon felül további fizetett szabadnapokat biztosítunk a gyermeket nevelő munkatársaknak.

A cégünknél érvényes szabályozás értelmében évente három nappal bővítettük a 0-3 év korú gyermeket nevelő és/vagy beteg (beleértve az időseket is) hozzátartozót gondozó munkavállalók számára igénybe vehető fizetett szabadság mértékét.

A 4-13 év közötti gyermeket nevelő kollégák esetében kettő, míg a 14-18 év közötti korú fiatalt nevelő kollégák esetében egy nappal emelkedik a kivehető fizetett szabadnapok száma évente.

Cégünk családi hosszú hétvégére is lehetőséget biztosít. Ennek keretében a munkáltató vállalja, hogy a törvényben meghatározott éves hét napon felül további hat nap esetében a munkavállaló határozhatja meg, hogy melyik pénteki vagy hétfői napon kíván fizetett szabadságra menni. A lehetőséggel kéthavonta élhetnek azok a kollégák, akik 0-18 év közötti gyermeket nevelnek.

A plusz szabadság juttatás megvalósulásához a Családbarát Munkahely pályázat keretében támogatást nyertünk.

Fotó: pixabay.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.