Aktuális
Hozzászólás

Nyári táborok a Belvárosi Közösségi Térben

Idén már 5 turnussal és a megszokott tematikájú táborok mellett újdonságokkal is készülünk számotokra. Nyári táborainkba 5 éves kortól egészen 14 éves korig várjuk az V. kerületi gyerekeket. Íme a részletek!

VARÁZSKAVICS PSZICHODRÁMA TÁBOR

Az 5 napos napközis tábor azoknak a gyermekeknek szól, akik szívesen használják a fantáziájukat, szeretik a történeteket, örömmel próbálnak ki új dolgokat. A gyermekpszichodráma és a művészetterápia eszköztárát felhasználva, a velünk töltött egy hét során egy közös élményt szerzünk a táborozóknak, mely pozitív hatással van önképükre, kommunikációjukra, problémamegoldó és belső képalkotási képességükre.
Időpont: 2019. július 8-12.
Korosztály: 9-11 éves
Jelentkezés
itt.

BELVÁROSI TŰZMADÁR MESETÁBOR

Az alkotó-fejlesztő mesefoglalkozáson közösen elutazhattok meseországba és a hét végére mindenki „megszőheti” saját meséjét. Itt megnézhetitek, milyen volt a tavalyi tábor.
Időpont: 2019. július 15-19.
Korosztály: 6-7 éves
Jelentkezés
itt.

CSODÁLATOS ÁLLATOK MESETÁBOR

A napközis mesetábor 5 napjában közös kalandra hívjuk a gyermekeket a Varázserdőbe. Itt találkozhatnak különböző csodálatos állatokkal, akiktől rengeteget tanulhatnak a bátorságról, szeretetről, s további nagyon fontos dolgokról. Várjuk szeretettel a meséket szerető gyermekeket, hogy együtt átéljük a nyár igazán nagy kalandját. A táborban töltött egy hét során minden nap mesélünk, közösen alkotunk és a mozgásra is nagy hangsúlyt fektetünk.
Időpont: 2019. július 22-26.
Korosztály: 5-6 éves
Jelentkezés
itt.

BELVÁROSI KALANDTÁBOR

A hét első részében megtanulunk térképet olvasni, tuti tüzet rakni, bivakot – búvóhelyet – építeni és egyéb más izgalmas élmények is várnak ránk. És hogy miért is fontos ez? Mert a hét második részében egy igazi expedíció vár ránk, ahol egy napon mindezt ténylegesen ki is próbáljuk. Mindeközben tanulunk a kommunikációról, a problémamegoldó gondolkodásról, az együttműködésről, vagyis csupa olyan hasznos dolgokról, amelyekre a mindennapi életben igazán nagy szükség van!
Időpont: 2019. augusztus  5-9.
Korosztály: 5-8. osztály
Jelentkezés
itt.

ÉGIG ÉRŐ FA MESETÁBOR

A táborban a meseterápia, táncterápia és gyermekpszichodráma eszközeit használjuk fel arra, hogy a gyerekek minél inkább ki tudják fejezni belső érzéseiket és kapcsolódjanak egymáshoz. Alkotunk, történeteket találunk ki és közösen el is játsszuk őket.
Időpont: 2019. augusztus 12-16.
Korosztály: 7-9 éves
Jelentkezés
itt.

HASZNOS INFORMÁCIÓK

A táborok díjmentesen vehetők igénybe az V. kerületi gyerekek számára, csak étkezést kell fizetni, amely az iskolai étkezési díjjal megegyező és napi háromszori étkezést biztosít. A táborok helyszíne a Belvárosi Közösségi Tér (V.ker., Mérleg u. 9.), időpontja naponta 9 órától 16 óráig.
A résztvevők létszáma korlátozott, előzetes regisztráció szükséges az online rendszeren keresztül! Egy gyerek csak egy táborra jelentkezhet, hogy minél több családnak tudjuk lehetőséget biztosítani! Köszönjük megértésetek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.