Aktuális
Hozzászólás

Gyermekmentőknek indult online adventi adománygyűjtés

A Belvárosi Közösségi Tér évek óta résztvevője a Családszervezetek Adventi Vására és Gyűjtése rendezvénynek, amelyet a Fiatal Családosok Klubja (FICSAK) szervez. A koronavírus-járvány miatt az esemény idén az online térbe költözik, de ez természetesen nem akadályoz meg minket abban, hogy ezúttal is segítsünk.

Rendhagyó módon, online szervezi meg a FICSAK – csaknem harminc családszervezettel közösen – a hagyományos adventi vásárt és gyűjtést. Idén az esemény kedvezményezettje az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátását végző Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány. Az adventi gyűjtés célja, hogy a szervezet új rohamkocsijába – amelyet tavasszal adnak át – egy speciális, 2,5 millió forintba kerülő úgynevezett M1 Stryker hordágyat vásárolhassanak.

Az adománygyűjtést online, az adjukossze.hu oldalon tartják, a felajánlásokat december 10-ig várják. Az akcióhoz a Belvárosi Közösségi Tér is csatlakozott, munkatársaink mellett a hozzánk látogató vendégek figyelmét is felhívjuk arra, hogy aki teheti, segítsen a pótolhatatlan munkát végző Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. Az adományokat ezen az oldalon lehet felajánlani: https://adjukossze.hu/kampany/mentsunk-meg-egyutt-minel- tobb-gyermeket-2124

This article is also available in English, in the translation of Emese Murin.
Click here to read it.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.