Filep Zsuzsanna – Tréner, HR szakember


Mottóm: úgy törjünk ki a jelenből, hogy közben ne veszítsük el a múltat, de a jelen valóságából alkossunk egy újat.

Tíz éves lehettem, amikor megállapítottam Édesanyámnak, hogy nekem bizony az önfejlesztés, és mások ebben való segítése a legfontosabb célom az életben. Ez azóta sem változott, hiszen sikerült megtalálnom azt a hivatást, amelyben ezt megvalósíthatom. HR szakemberként és trénerként pontosan tudom, hogy mennyire fontos az egyéni célok eléréséhez a megfelelő közeg és eszközrendszer megléte. A lehetőségeinket azonban számos, a hatáskörünkön kívül álló esemény is befolyásolhatja, amely azonnali változásra késztethet minket.

A magánéletemben nekem ezt a rendkívüli fordulópontot az anyává válás folyamata hozta el. Új szerep, új kihívás, új identitás. A várandósság során elképzelt világomat próbáltam valósággá formálni, miközben megkérdőjeleztem, vagy bátorítottam magamat. Anyaság és karrier? Menni fog!

Ekkor vált nyilvánvalóvá számomra, hogy az eddig megszerzett szakmai és emberi tapasztalataimat interaktív programsorozat formájába öntöm, mely által segíteni tudom az édesanyákat a munkaerő piacra való visszatérésben. A változásokra történő tudatos fókusz ugyanis rávilágít, mennyi minden indul el önmagunkból, és melyek azok a tényezők, amelyek külső elvárásként nehezednek ránk.

„Semmi sem állandó, csak a változás maga.”

Zsuzsi által  vezetett foglalkozások: Útkereső