Palotás Péter – pénzügyi, üzemeltetési és humánpolitikai vezető

Büszkén mondhatom el, hogy a Segítő Kezek Kft. megalakulása óta részt veszek a cég munkájában. A 2013-as esztendőben indult országos időslátogató program jelentette az első komoly feladatot: kollégáimmal együtt több mint négyszáz alkalmazott munkáját koordináltuk, illetve intéztük a foglalkoztatással kapcsolatos munkaügyi és pénzügyi teendőket.

Feladataim nagyobb részét jelenleg is a klasszikus háttérmunka teszi ki. Ilyen többek közt a munkaügyi, pénzügyi feladatok elvégzése, azok nyomon követése, a közfoglalkoztatással kapcsolatos dokumentumok elkészítése, jegyzőkönyvek, szakmai beszámolók írása.

A fentiek mellett fontos részét képezi munkakörömnek a már hagyományosnak mondható – évente két alkalommal megrendezett – V. kerületi állásbörzék, információs napok, illetve álláskeresési tréningek megszervezése.

Végzettségemet illetően szociálpolitikus vagyok, az egyetemi mesterdiplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán (ELTE TáTK) szereztem 2012-ben. Korábban a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) hallgattam kommunikációt, valamint politológiát. Előbbiből 2006-ban, utóbbiból 2007-ben vehettem át BA-szintű diplomát. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) pénzügy-számvitel szakán 2018-ban végeztem.

Nagy büszkeség, hogy 2023-ban átvehettem a Belváros Szociális Munkáért Díjat.

Elérhetőség:
tel.: +36-30-817-3066

e-mail: palotas.peter@segitokezek.com