Aktuális
Hozzászólás

Megújult családbarát specialty kávézóval várunk benneteket áprilistól!

2019. április 3-án megújul a Belvárosi Közösségi Tér Családbarát Kávézója. A kínálat összeállításakor figyelembe vettük a hozzánk járó családok igényeit is, és szeretnénk, ha ez a hely nem csak a magas minőségű specialty kávéja miatt lenne népszerű, hanem egy olyan közösségi tér lenne, ahol a szülők egymással beszélgethetnek, pihenhetnek egy kicsit, olvashatnak gyermekneveléssel kapcsolatos könyveket, miközben a gyerekek fejlesztő játékokkal és egymással játszanak.

Nagyon fontos volt számunkra, hogy kávézónkba jó minőségű termékek kerüljenek, ezért a helyhez illően, a Speciality kávék világát hozzuk el nektek. Dobos Ádám Tatáról érkező saját pörkölésű kávéját kínáljuk, amit akár növényi- vagy laktózmentes tejjel is kérhettek. Hitka Viktória egyedi készítésű bögréiből biztos mindenki szívesen kávézik és teázik majd. Hűséges visszatérő vendégeinknek egy kártyával is készülünk. Ha gyűjtitek a pontokat, minden 10. kávéra a mi vendégeink vagytok. Tortáink a Cake Shopból érkeznek, de gondoltunk azokra is, akik inkább a nyers vegán, gluténmentes, cukormentes, tejmentes és tojásmentes desszertet részesítik előnyben, de többféle ízű réteseket is kóstolhattok Strudel Hugótól.

Szendvicseinket magunk készítjük, frissen és változatosan, mellé idényjellegű salátákat is kínálunk. A gyerekek számára menüvel, illetve bio bébiételekkel és italokkal készülünk. Kínálatunkból pedig nem hiányozhatnak az egészséges Super Juice-ok és limonádék sem. Az étel- és itallapot itt találjátok!

Szeretettel és sok finomsággal várunk benneteket hétköznapokon 9 és 19 óra között!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.