Huszár Anikó – klinikai szakpszichológus, szakmai koordinátor

aniko_MG_7462_

Végzettségem gyermek és ifjúsági klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus és pszichológia szakos tanár. Az egyetemi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karán, az antwerpeni Lessius University College alkalmazott pszichológia szakán és a Debreceni Egyetem Gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiénés szakpszichológusi szakán végeztem.

Az egyetem után a Magyar Családterápiás Egyesület módszerspecifikus képzésére, az Ego Klinikára, illetve Boldizsár Ildikó Metamorphoses Meseterápiás képzésére jártam. A diplomám megszerzése óta különböző gyermekeket ellátó helyeken dolgoztam, mint nevelési tanácsadó, iskola, integráló óvoda. A TÁMOP 6.1.4. Koragyermekkori Programjában tananyagfejlesztőként és trénerként vettem részt, és iskolavédőnőket képeztem.  Jelenleg a pszichológusi és szakmai koordinátori munkám mellett a Bátor Tábor Alapítvány Lélekmadár Táborában vagyok gyermek gyászterapeuta. Társalapítóként Tűzmadár Műhely projektem keretében meseterápiás és gyermekpszichodráma csoportokat, és napközis óvodás mesetáborokat szervezek és vezetek.  Szabadidőmben szeretek egészséges ételeket főzni, sportolni és kikapcsolódni, emellett sminkesként is dolgozom.

2015-ben csatlakoztam a Segítő Kezek csapatához. Az én munkakörömbe tartozik a prevenciós célú csoportfoglalkozások (Belvárosi Meseműhely, Gyermekpszichodráma, Totyógó Klub, Ringató, Pocak Klub, Kismaszat csoport, Babamasszázs) vezetése és koordinálása.

Hosszú távú célom, hogy minél több színvonalas szolgáltatás kerüljön be a szakmai programunkba, és még gazdagabb kínálattal tudjunk a belvárosi családok számára élményeket nyújtani.

Elérhetőség:
Tel: +36-30-198-4701

e-mail: huszar.aniko@segitokezek.com

Anikó által vezetett foglalkozások: Pszichodráma óvodásoknak, Belvárosi Varázsmanók, Kismaszat, Anyamesék, Belvárosi Meseműhely

A belvarosikozossegiter.hu-n megjelent cikkek:
A családi rítusok szerepe a mindennapokban I.
Óvódás leszek – természetes folyamat, vagy készülnie kell rá egy családnak?