Gyermekfelügyelet a Meseerdő szobában

A Belvárosi Közösségi Tér a kerület lakosai számára egyedülálló, ingyenes időszakos gyermekfelügyeletet kínál a vidám hangulatú, csupaszín Meseerdő szobában. Szakembereink hat hónapostól iskolás korig, hetente változó témájú foglalkozásokkal várják a bejelentkező gyerekeket.

A gyermekeknek alvásra, pihenésre is helyet biztosítunk a csendespihenő ideje alatt (13:00-15:00) a nyugodt hangulatú Bárány szobában.

Az első alkalmat a gyermekfelügyeleten egy rövid fogadó óra előzi meg, amire a recepción lehet időpontot egyeztetni (tel.: +36 1 791 3637). A fogadó órákra hétfőtől csütörtökig 13:30 és 15:00 között kerül sor. Az első hét menete mindenkinél azonos (lehetőleg három egymást követő nap, 1-1 óra), a továbbiakról szakembereink a harmadik alkalom végén adnak visszajelzést.

A gyermekfelügyeletet a szülők hetente háromszor, kortól függő időtartamban vehetik igénybe a gyermekfelügyeletet:

  • 3 éves kor alatt maximum 3 óra/alkalom
  • 3 éves kor felett 4 óra/alkalom

Heti tematika:
Hétfőn: Mese-mondóka
Kedden: Mozgásos foglalkozás
Szerdán: Zenés-táncos foglalkozás
Csütörtökön: Kézműves foglalkozás
Pénteken: Készségfejlesztés

Meseerdő időszakos gyermekfelügyelet nyitva tartása:
hétfő-csütörtök:
8:00-19:00
péntek: 8:00-13:00

A szolgáltatás kizárólag V. kerületi lakosok számára elérhető és ingyenes! Itt tudtok bejelentkezni,

Felhívjuk figyelmetek arra, hogy mindig csak a következő hétre lehet bejelentkezni (hétfőn reggel 8-tól vasárnap este 8 óráig) online regisztrációs rendszerünkön keresztül, melyet a weboldal jobb felső sarkában található Belépés/Regisztráció ikonra kattintva érhettek el! Több hétre előre nem tudunk regisztrációkat fogadni! Megértéseteket köszönjük!

Kérjük, hogy gyermekeitekért mindig pontosan érkezzetek, mert többszöri késés esetén figyelmeztetést, majd tiltást küld a rendszer. Amikor váratlan késés áll elő, kérjük erről értesítsétek a recepciós munkatársunkat! (tel.: +36 1 791-3637)

Olvassátok el a regisztráció menetét, a gyermekfelügyelet lemondásával kapcsolatos tudnivalókat, illetve további hasznos információkat itt!

Szeretettel várunk benneteket! Kérjük, hogy olvassátok el cikkünket, amelyben összegyűjtöttünk minden fontos és hasznos információt a mostani időszakkal kapcsolatban!