Görbe Fanni – időslátogató-diszpécser, szociális munkás

A segítő foglalkozás tudatos pályaválasztás volt számomra, tanulmányaim végeztével 8 és fél évet töltöttem a hajléktalan ellátásban szociális munkásként. Ezen idő alatt lehetőségem volt megismerni annak többféle szegmensét, ami teret biztosított arra, hogy fejlesszem szakmai képességeimet. A szociális munka esszenciájának tekintem a segítői attitűdöt, proaktivitást, elhivatottságot, a fejlődés iránti igényt. Szeretek dolgozni, a munka alapérték az életemben. Fontos számomra a teamen belüli szakmai összhangra törekvés, nyílt kommunikáció, kompetenciahatárok kijelölése, humor, elfogadás.

Célzottan nem dolgoztam sem idősellátásban, sem az egészségügyben, de klienseim javarészének életkorát és egészségi állapotát tekintve azonban sok olyan feladatot láttam el, amiből rálátásom nyílt arra, milyen szükséglettel rendelkeznek ezek az emberek.

Időslátogató diszpécserként is keresem a kreatív megoldásokat, amelyek támogatják, és professzionális szintre emelik a segítő foglalkozás minőségét. Az erősségeim közé tartoznak a személyes beszélgetések, bizalmi kapcsolatok kialakítása, empátia, rendszerszemlélet, felelősségvállalás.

Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, írással.

Elérhetőség:
tel.: +36-30-012-3137
e-mail: gorbe.fanni@segitokezek.com