Fige Gergely – idősügyi szakmai vezető

Szociálpedagógai főiskolai tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem, melyet követően 2008-ban Budapestre költöztem. Szakvizsgámat már itt teljesítettem és másoddiplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, Mentálhigiéné Intézet szociális munka szakán szereztem.

A szociális ellátás számos területén dolgoztam és munkámmal mindig a rászorulókat segítettem. Többek között dolgoztam nappali, átmeneti ellátást nyújtó intézményben, de segítettem családok boldogulását is. Az évek során tapasztalataimat pályázati projektekben is tudtam hasznosítani. Számos projektmunkában támogattam a szociális ellátást, többek között a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetnél a TÁMOP-5.4.10 „Szociális képzési rendszerek modernizációja” elnevezésű kiemelt projektben, mint tananyagfejlesztő. Majd a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnál az EFOP 1.9.4. „Elsőként lakhatás” alprogramban, mint szakértő. Részt vettem megvalósítóként „housing first” mintájú lakhatási projektben és vezettem általam írt lakhatási pályázati programot is. Munkám során mindig kiemelt figyelmet fordítottam a pontos, lelkiismeretes munkára, a segítés sokoldalú voltának megtartására és megtartatására.
Magánéletemben nős vagyok, egy kisfiunk van, akit szeretetben nevelünk feleségemmel. 2020-ban csatlakoztam a „Segítő Kezek” csapatához. Az én munkakörömbe tartozik az idősügyi csoport szakmai munkájának vezetése.

Hosszú távú célom, hogy minél több V. kerületi idősnek tudjunk segíteni. Továbbá, hogy sok új és innovatív szolgáltatás kerüljön be a szakmai munkába, annak érdekében, hogy még sokoldalúbb támogatást tudjunk nyújtani az idős belvárosi embereknek.

Elérhetőség:
Tel: +36 30 466 9931
e-mail: fige.gergely@segitokezek.com