Csernák-Gyimesi Melinda – szakpszichológus

Csernák-Gyimesi Melinda vagyok. Egyetemi tanulmányaimat az ELTE PPK pszichológia szakán, Fejlődéspszichológia és Egészségpszichológia szakirányon 2007-ben végeztem. A Pécsi Egyetem Gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiénés szakpszichológusi szakán szereztem meg szakpszichológusi végzettségemet.

Egyetemi éveim vége felé kezdtem el a Magyar Családterápiás Egyesület módszerspecifikus képzését, illetve Integratív Gyermekterapeuta képzettséget szereztem. Mindezen módszereket, szemléletet azóta is alkalmazom munkám során. Jelenleg dinamikus szenzoros integrációs terapeuta képzésen veszek részt, mely kiegészíti eddigi tudásomat és új lehetőséget biztosít a gyerekekkel való komplexebb foglalkozások kialakítására.

Szakmai pályafutásom pszichológusként a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat VII. kerületi Tagintézményénél kezdtem, jelenleg a XI. kerületi Szakszolgálat munkatársaként dolgozom főállásban, ahol konzultációt tartok gyermekek, szülők, családok, párok részére.

2018-ban csatlakoztam a Segítő Kezek csapatához, ahol egyéni foglalkozásokat és szülőkonzultációt tartok.

Szabadidőmben két gyermekemmel szeretek kirándulni, úszni, lovagolni, horgászni vagy csak nem csinálni semmit.

Folyamatosan gazdagítom tudásom és eszköztáramat, hogy minél hatékonyabb segítséget tudjak nyújtani a hozzám forduló családok és gyermekek számára.

Linda által vezetett foglalkozás: DSZIT (Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápia)