Berta Gabriella – gazdasági vezető

Közgazdasági diplomámat a Miskolci Egyetemen szereztem, melyet kiegészítettem egy mérlegképes könyvelői, egy adótanácsadói és egy IFRS mérlegképes könyvelői képesítéssel.

A versenyszférában eltöltött 24 év szakmai pályafutásomból 21 évet egy informatikai társaság gazdasági vezetőjeként töltöttem el. Átfogó feladataim közé tartozott többek között a vállalkozás költség-hatékony és eredményes gazdálkodásának biztosítása; pénzügyi, számviteli, adózási és kontrolling folyamatainak támogatása, irányítása és ellenőrzése; az üzleti tervezés, valamint a projekt monitoring.

Ugyanakkor a tulajdonosi szemléletmód sem áll távol tőlem, ami annak a 13 éves cégvezetői múltnak köszönhető, amit a saját tulajdonú pénzügyi és számviteli tanácsadó cégen belül szereztem.

20 éves vezetői gyakorlatomnak köszönhetően hatékony kommunikációt sikerült elsajátítanom, ami segít a kollégák eredményes koordinálásában, a csapatkohézió kialakításában és fenntartásában, illetve a partnerekkel kialakított kapcsolatok ápolásában.

2022. márciusban csatlakoztam a Segítő Kezek az Aktív Évekért Közhasznú Nonprofit Kft. (SEK) csapatához gazdasági vezetőként. Alapvető feladatom, hogy szervezeti szinten biztosítsam a jogszabályoknak és a belső szabályzatoknak való megfelelést, továbbá az eredményes gazdálkodást, miszerint a kapott támogatásokat a leghatékonyabban tudjuk a közösség érdekében vállalt céljainkra fordítani.

Számomra az egyik legfontosabb szempont az értékteremtés, a közös sikerhez való hozzájárulás, mely biztosítja a motivációt a folyamatos szakmai fejlődéshez és az eredmények eléréséhez. Örömmel tölt el, hogy egy olyan csapatnak lehetek építő tagja, mely elkötelezett a szakmai kihívásoknak, s amelyet az eddig megszerzett tapasztalatommal hatékonyan tudok támogatni a közös siker elérése érdekében.

De a szakmai siker mellett meg kell említenem egy másik fontos szempontot is, mégpedig a munka és magánélet egyensúlyának fontosságát. Szerencsésnek mondhatom magam, amiért a SEK ebben maximális partnerséget nyújt számomra, tökéletesen igazolva, hogy nem véletlenül nyerte el több alkalommal is a társaság a Családbarát Munkahely és a Felelős Foglalkoztató címet.

Elérhetőség:
tel.: +36 30 466 3588
e-mail: berta.gabriella@segitokezek.com