Aktuális, Családbarát, Egyéb
Hozzászólás

Bemutatjuk kávézónk új tagját: Csipkebogyót, a sünit

Januártól a Belvárosi Közösségi Tér családbarát specialty kávézójában ismét újdonságokkal találkozhattok. Fontos számunkra, hogy miközben kávézónk kínálatában mindenki megtalálja a neki tetsző finomságokat, segítsünk nektek megszerettetni gyermekeitekkel az egészséges ételeket, ezért valaki olyanhoz fordultunk segítségért, aki igazán érti a gyerekek nyelvét.

Engedjétek meg, hogy bemutassuk stábunk új tagját, kávézónk új kabalaállatkáját, Csipkebogyót, a sünit, aki januártól a kávézó polcán csücsül, főhelyen, ahonnan mindent belát. Az ő képe fog szerepelni az egészséges ételek címkéje mellett, így a gyerekek is tudhatják, mi az, amit a kis sün is választana.

Ha szeretnétek jobban megismerni Csipkebogyót és barátait, olvassátok el a minden hónapban a Belvárosi Közösségi Tér recepciós pultjánál elérhető mesét kalandjaikról! Vigyetek belőle, olvassátok szeretettel! A minden hónap elején nyomtatott formában elérhető mesékhez, a gyerekek készíthetnek illusztrációkat, amelyek a mesével együtt a hónap végén felkerülnek a Belvárosi Közösségi Tér honlapjára. Reméljük, sok-sok kedves rajz érkezik majd be hozzánk, így Csipkebogyó kalandjai az év végére már igazi képeskönyvvé is összefűzhetőek lesznek!

Fogadjátok szeretettel Csipkebogyót, kóstoljátok meg az általa ajánlott elemózsiákat az egészség jegyében!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.