Aktuális, Tábor
Hozzászólás

Hazatértek az óvodások a Varázserdőből – véget ért a Csodálatos Állatok Mesetábor

A tábor öt kalandos napja során a gyerekek ellátogattak a Varázserdőbe, ahol különböző varázslatos lényekkel találkozhattak és öt népmesével ismerkedtek meg a világ minden tájáról, melyeknek főszereplője mindig valamilyen különleges állat volt.

A mesejátékok és az alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozások alatt a mesebeli állatok varázslatos képességein keresztül a gyerekek lehetőséget kaptak arra, hogy felfedezzék saját különleges tulajdonságaikat, erősségeiket, s azokat különböző technikákkal, kézműveskedéssel, alkotással, dráma-és mozgásos játékokkal ki is fejezhessék.

Az oldott hangulatú, vidám foglalkozások során a gyerekek nem csupán egy kellemes hetet töltöttek el kortársaikkal, de a szakembereknek köszönhetően sokat fejlődtek, gazdagodtak is a mesék segítségével.

A tartalmas, élményekben és mesékben gazdag hét bensőséges hangulatú gálával záródott, ahol a szülők is bepillantást nyerhettek a tábori hétköznapokba és a családi próbatételek után minden táborozót mesevándorrá avattak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.