Aktuális
Hozzászólás

Újabb hordozási tanácsadás időpontokra lehet jelentkezni!

Április 27-én várjuk azokat az érdeklődőket, akik a karikás kendők használatát szeretnék elsajátítani, illetve május 11-én, akik még nem döntötték el, melyik hordozóeszközt választanák.

ÁPRILIS 27.

A karikás kendő és Pöti (JePorteMonBébé rugalmas karikás kendője) használatát mutatja be 9:30-tól Segesdi Edina, hordozási tanácsadó.

Várandósan vagy újszülött kortól kezdődően várjuk a családokat bármilyen korú babájukkal. Fontos és pontos információkat kapnak a szülők az egészséges és kényelmes babhordozásról az általuk választott karikás kendőben. A családok elsajátíthatják az elöl és csípőn hordozást a kendőben szoptatással együtt. Ha még nem választottak kendőt, akkor segítséget kaphatnak a kendőjük megtalálásához.

MÁJUS 11.

Délelőtt 10 és 12 között, illetve 16 és 18 óra között ismét eszközválasztó foglalkozásokat tartunk.

Várandós szülőpárokat vagy családokat várunk, akiket gondolatban foglalkoztat a hordozás, de még nem tudják szeretnének-e és ha igen, akkor miben szeretnének hordozni, hogyan induljanak el a hordozás útján. Azokat is várjuk, akik esetleg váltani szeretnének másik hordozóeszközre akár azért, mert már nem kényelmes, nehéz a gyermek a hordozóeszközben akár azért, mert a kicsi nyűglődik benne, de nem tudják miért.

Vagy úgy érzik gyermekük már kinőtte a hordozóeszközt, vagy nem kerek a hordozás vagy csak kíváncsiak más hordozóeszközökre is. Esetleg kaptak pár eszközt, de nem tudják melyik lenne a jó. A foglalkozáson megismerjük a különböző hordozóeszközöket általánosságban és a hordozási szempontokat: ami felöleli a lelki, fejlődési, ortopédia és praktikussági szempontokat is. Az eszközöket hordozási tanácsadó segítségével ki lehet próbálni, így a családok a találkozás végére eljuthatnak oda, hogy egyénileg a családra szabottan a számukra legbiztonságosabb és legkényelmesebb hordozóeszközüket megtalálják a mindennapjaikra.

A foglalkozásokra V. kerületi családokat várunk, akiknek ingyenes a tanácsadás.
Előzetes regisztráció szükséges Poich Magdolnánál a következő elérhetőségeken: +36-30-727-7893, poich.magdolna@segitokezek.com.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.