Köszöntő

Kedves Belvárosi Közösségi Tér Látogatók! / Dear Visitors of Downtown Community Centre!

A koronavírus járvány megelőzésének érdekében MÁRCIUS 16-TÓL (HÉTFŐ) ELRENDELEM A BELVÁROSI KÖZÖSSÉGI TÉR BEZÁRÁSÁT. A döntésnél minden lehetséges emberi és szakmai szempontot mérlegeltem, de mindenekelőtt a gyermekek, családok és a leginkább veszélyeztetett idős korosztály egészségének megóvását tartottam szem előtt. Polgármesterként és édesapaként is ezt vélem a felelős és helyes döntésnek.

A belvárosiakra a hétköznapokban is az egymásra való odafigyelés, törődés a jellemző, kérem Önöket, hogy a rendkívüli helyzetben is segítsük egymást, különösen a kiemelten veszélyeztetett idős korosztályt.

Köszönöm a megértésüket és az együttműködésüket, amellyel együtt tehetünk mindannyiunk egészségének védelméért.

Üdvözlettel:
Szentgyörgyvölgyi Péter
polgármester

Dear Visitors of Downtown Community Centre!

In order to prevent the spread of the coronavirus, I ORDER THE CLOSURE OF THE DOWNTOWN COMMUNITY CENTER FROM 16 MARCH (MONDAY). To come to this decision, I have contemplated all the human and professional aspects, and I find it primal to protect the children, the families and the elderly which is the most endangered group. As a mayor and also as a father I consider that this is the responsible and correct decision.

The residents of our district are protective and mindful about each other in everyday life, I ask you to help each other in this particular situation as well and take particular care of the mostly endangered elderly.

Thank you for your understanding and cooperation that can provide to the health of each one of us.

Yours sincerely,

Péter Szentgyörgyvölgyi, Mayor