Köszöntő

Üdvözöljük a Belvárosi Közösségi Tér oldalán

Minden belvárosi polgár a belvárosi közösség tagja. Szolgáltatásainkkal és programjainkkal ezt az összetartozást szeretnénk erősíteni. A Belvárosi Közösségi Tér újfajta szemléletében egy olyan egyedülálló szolgáltatási rendszer valósul meg Belváros-Lipótvárosban, amely a családok közösségi színtereként funkcionál. Ingyenes programjainkkal a gyermeket váró párokat, kisgyermekes családokat, a fiatal felnőtteket, az idős lakosságot és a magasabb iskolai végzettségű álláskeresőket szeretnénk megszólítani és meghívni.

Célunk, hogy a Belvárosban élők valóban otthon érezzék magukat a kerületben. Ennek érdekében ingyenes szolgáltatásaink és programjaink a tartalmas szórakozás mellett a gyermeknevelés és családi élet során felmerülő kérdésekben, az álláskeresés nehézségeiben, az időskori magány enyhítésében nyújtanak segítséget. Hidat szeretnénk építeni a generációk között, a Belvárosi Közösségi Tér a legkisebbektől az idősebb korosztályig minden belvárosi polgárt tárt kapukkal vár.

Ha Ön és családja is részese szeretne lenni a közösségnek, találkozzunk rendezvényeinken, vegyenek részt ingyenes szolgáltatásainkon és látogassanak el közösségi oldalunkra, ahol rendezvényeink és szolgáltatásaink időpontjairól és részleteiről is tájékozódhatnak:

www.facebook.com/belvarosi.kozossegi.ter

Bízom abban, hogy magas színvonalú, színes programkínálatunk és szolgáltatásaink elnyerik tetszésüket és találkozunk rendezvényeinken.

Farkas Petra
ügyvezető
Segítő Kezek az Aktív Évekért
Közhasznú Nonprofit Kft.