Aktuális
Hozzászólás

Ti írtátok rólunk…

Születésnapunk alkalmából megosztunk veletek néhány gondolatot, melyet ti írtatok rólunk vendégkönyvünkben vagy a közösségi oldalunkon, hogy miért szerettek hozzánk járni. Köszönjük, hogy ti is részesei vagytok a Belvárosi Közösségi Térnek, és véleményetekkel segítitek munkánkat.

Ha van segítség egy anyának, egy családnak,
Ha van jó hely egy gyereknek,
Ha van jó extra program egy ovisnak,
Ha van jó hely fejlesztésre, feltöltődésre, szusszanásra, játékra, kávéra…
Akkor ez az!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki tett és minden nap tesz azért, hogy az intézmény működhessen, és úgy működjön, mint most.” (Edit, belvárosi anyuka, a 4 éves Eszter és 2 éves Elza anyukája)

Csúcs szuper hely, a gyerekek imádják, a gyerekfelügyelet egy hatalmas ajándék. Szuper dadusokkal.” (Zsuzsa, belvárosi anyuka)

Klassz hely, a Meseerdőt nagyon szeretjük és a Ficánkoló foglalkozásokat külön várjuk. Köszönjük!” (az 1 éves Sára anyukája)

Nagyon szeretünk idejárni a családommal! Nagy a tisztaság, szépek a szobák, szuperek a foglalkozások! Köszönjük szépen, hogy itt lehetünk!” (CS + D + M)

Imádunk itt lenni, kész áldás ez a hely. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy itt lehetek. Köszönet érte kedves Katinak, ő ajánlotta nekünk ezt a helyet. Sok sikert kívánunk, sok boldog pillanatot az itt dolgozóknak és az ide látogatóknak. Itt minden pillanat értékes, és a nehezebb pillanatok is egyszerűbbek. Itt az anyák is töltődnek. Jönni fogunk, visszatérünk, amilyen gyakran csak tudunk…” (Alice és anyukája)

Három unokás nagyi vagyok. Szenzációs a hely, sok barátságos, kedves fiatallal. Gratulálok, és minden jót kívánok a senior táncról: Bné.

A Facebookon írtátok…

Egy nagy család a családoknak. Sok-sok ismerős arc, remek programok, csodálatos emberek, akik könnyen és gyorsan részévé válnak az életünknek a családunknak. Köszönjük!!!” (Natália)

Me and my two sons love the place. It is so peaceful for the little one (6 months old) so he can even sleep without anyproblem and full of toys and joy for the big one (4year old) so he does not want to go home. We also attend ringato and totyogo classes which make us feel that we are also a part of the community although we are foreigners. Very good teachers. They teach from their heart. I really appreciate all the effort put into this place. It is like a dream to have such beautiful place for free. Aniko also helps us in every possible occasion for all kind of questions that we have. Thank you very very much❤❤” (Aycan P., belvárosi anyuka)

Szuper programok a kicsitől a nagyig, mindenkinek, szuper környezetben, szuper emberekkel. Kiemelném a Meseerdő Gyermekfelügyeletet, ahol a picik kedves, gondoskodó és felkészült szakemberek óvó tekintete kíséretében próbálgathatják szárnyacskáikat kis létszámú csoportban, anya és apa nélkül is biztonságban, vidáman.” (Anikó, belvárosi anyuka)

Nagyon szerencsések vagyunk mi V. kerületiek ezzel a szuper, gyönyörűen felszerelt hellyel. A gyermekfelügyelő hölgyek is nagyon kedvesek, jó szívvel bízom rájuk gyermekem.” (Éva, belvárosi anyuka)

Szuper igényes hely és programok, csak ámulok, hogy ez az V. kerületieknek megadatott. Hálásan köszönjük, hogy szó szerint teret teremtettek! Már voltam párszor, a jövőben pedig gyakran tervezek menni!” (Judit, belvárosi anyuka)

Azért szeretem a Belvárosi Közösségi Teret, mert …

• érzem a gyerekeimet körülvevő törődést és odafigyelést a korosztályuknak megfelelő
ötletgazdag programokon. (Zsóka, belvárosi szülő)

• itt eljátszhatjuk és le is rajzolhatjuk a meséinket. (Anna, 6 éves)

• igényesen szórakoztató és fantáziadús, fejlesztő programokat kínál a gyerekeinknek. (Judit, belvárosi szülő)

• a Mesetáborban megszületett az első saját mesekönyvem. (Lulu, 8 éves)

• nagyon segítő készek voltak velünk, sok barátra tettünk szert és alig vártuk már a jövő heti találkozást a gyerekekkel és a pedagógusokkal. (Rosemarie, belvárosi szülő)

• a Mesetáborban nagyon sokat játszottunk és nevettünk, kézműveskedtünk. Jó volt, mikor a saját kitalált mesénket eljátszottuk és megkaptuk kis könyvbe. (Bertalan, 6 éves)

• a dráma csoportban sok fiú barátot szereztem és mert minden bajomat, búmat meghallgatták. (Domonkos, 9 éves)

• minden a gyerekekért, a gyerekeknek szól. Nem csak a gyerekeket segítik a fejlődésben, hanem a szülőknek is nagy segítséget nyújtanak. Korcsoport szerint a gyerekek igényének megfelelően foglalkoznak velük. Szakemberek foglalkoznak a gyerekekkel. Változatos, igényes programokat szerveznek és mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt. (Barbara, belvárosi szülő)

• a mesetábor végére gyermekem mintha újjászületett volna, hála a sok élménynek és a szakértők szakmai felkészültségének. (Bernadette, belvárosi szülő)

• rengeteget játszunk, és mindig legyőzzük a sárkányt. (Nóra, 6 éves)

• a mesémben bárki lehetek, aki csak lenni akarok. (Gréta, 9 éves)

• hiánypótló és szakmailag is megalapozott szolgáltatásaikkal javítják az életminőségünket. Személyes figyelmük és törődésük meghatározó érték tevékenységeik során. Programjaik támogatóak és sok örömet okoznak a fiamnak és nekem is. (Éva, belvárosi szülő)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.