Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Programok július-augusztus

Júliusban és augusztusban folyamatosan zajlanak a táborok a Belvárosi Közösségi Térben, de emellett egész nyáron elérhető gyermekfelügyeletünk, játszószobánk, nyitva van a kávézónk is. Legfontosabb változás, hogy július 5-étől nem kötelező a maszk viselése az intézményben, viszont 18 éves kor felett védettségi igazolvány szükséges.

Kiemelt programok

Szülés utáni regeneráció és Kismamamasszázs

Még várjuk a jelentkezőket a július végén induló 4 alkalmas Kismama masszázs és 8 alkalmas Szülés utáni regeneráció programjainkra.

Valami készül…

Valami olyannal készülünk számotokra szeptemberben, amire már régen nem kerülhetett sor. Írjátok be a naptárba, és ne csináljatok más programot szeptember 18-ára!

Állandó programok

Hangolódó és Hordozási tanácsadás

Segesdi Edina egész nyáron várja a kisgyerekes szülőket előre egyeztetett időpontban hordozási tanácsadással, illetve a leendő szülőket a Hangolódó programmal.

Egész nyáron nyitva a Meseerdő

Nyáron is várja a gyerekeket a Meseerdő időszakos gyerekfelügyelet, amelyre mindig az előző hét vasárnap estig tudtok bejelentkezni itt.

Hetedhét játszószoba

Ha nem alkalmas az időjárás a kinti programokra, irány a Hetedhét játszószoba, ahol sok remek fejlesztő játékkal várunk benneteket a nyári szünetben is.

Kávézónk megújult kínálattal vár benneteket

Akár nagy a meleg vagy éppen esik az eső, térjetek be családbarát specialty kávézónkba valamilyen finomságra. Hétköznapokon nyitva tartunk.

Egyéb kerületi események

Városi Dekor Füzet – ingyenes családi foglalkoztató

Töltsétek le a Városi Dekor Füzetet vagy vegyétek át személyesen a Deák17 Galériában, és indulhat a felfedező séta a Belvárosban. 8-10 éves kortól ajánlott. Részletek itt.

Játék-fesztivál a Deák17 Galériában

A Deák17 Galéria Játék-fesztivált rendez a barátság világnapja alkalmából július 30-án, melyre egy egész napos programsorozattal készül. A fiatalabb korosztály a 8-12 évesek számára délelőtt a Hálózd be Budapestet! foglalkozáson, az idősebb korosztály, a 14-18 évesek a délelőtt folyamán a Van itt valaki? című kreatív írás foglalkozáson vehetnek részt. Délután pedig Mobilfotós workshoppal várják az érdeklődőket 9-99 éves korig. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletek itt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.