Kedves Belvárosi Polgár!

szentgyorgyvolgyi_peterÖrömmel köszöntöm Önt a Közösségi Tér honlapján!

Egy olyan oldalt ajánlhatok a figyelmébe, amit gondos munkával, legjobb tudásunk szerint, kimondottan Önnek – mint a belvárosi közösség tagjának – készítettünk kollégáimmal.  Akár már a Közösségi Tér szolgáltatásainak igénybevevőjeként, akár egyelőre csak érdeklődőként látogatott el erre az oldalra, biztos vagyok benne, hogy hasznos hírekre, információkra, programokra fog bukkanni. Amennyiben kismamaként kereste fel a Közösségi Tér honlapját a szülővé válásban segítő programjainkat, szakértőink tanácsait, gyakorló szülőként a gyermeke hasznos időtöltését, fejlesztését szolgáló foglalkozásainkat érdemes böngésznie, ha az idősebb korosztályhoz tartozik, akkor a mindennapjai megkönnyítéséhez vagy akár számítástechnikai ismeretei bővítéséhez is találhat segítséget.

A Közösségi Tér honlapja, szolgáltatásai éppen olyan sokszínűek, mint a belvárosiak közössége. Hiszen a kerületünkben együtt – és nem csupán egymás mellett – élnek gyerekek, szülők, nagyszülők, fiatal párok, nyugdíjasok, dolgozók, tanulók és éppen ez teszi igazán otthonossá a Belvárosunkat. Ezért törekedtünk arra, hogy lakóink mindnyájan egy honlapon, egy helyen, egy Térben találhassák meg azokat a szolgáltatásokat, amikkel Önkormányzatunk hozzájárulhat ahhoz, hogy minél kellemesebben teljenek a mindennapjaik.

Kívánom, hogy ugyanolyan szívesen látogassák – mind virtuális, mind valós formájában – a Közösségi Teret, amilyen nagy szeretettel készítettük Önöknek!

Üdvözlettel:
Szentgyörgyvölgyi Péter
polgármester