Pocak klub

pocak_klub

A „Pocak Klub” egy csoport olyan várandós szülőpároknak, akik szeretnének tudatosan felkészülni kisbabájuk megszületésére, a család átalakulására és kibővülésére. A kétheti rendszerességgel megrendezett zárt csoportokon szakemberek segítenek a leendő szülőknek együtt végigmenni a szülővé váláshoz vezető úton, olyan témákon keresztül, amelyek fontosak a kiegyensúlyozott gyermekneveléshez, és amik túlmutatnak a kórházi felkészítő foglalkozások technikai kérdésein.

A csoport célja, hogy a szülőpárok közösen tudjanak felkészülni interaktív gyakorlatokon, és játékokon keresztül gyermekük érkezésére. További cél, hogy jól érezzék magukat, de eközben kapcsolatuk is erősödjön, illetve olyan témák kerüljenek szóba köztük, melyekre a hétköznapok ritkán engednek teret. Az együtt töltött másfél óra alatt tervezünk tréning jellegű gyakorlatokat, szabad „beszélgetős” részeket, csapatmunkát párban, és kisebb csoportokra bontva.
A programról készült interjút a Nők Lapja 2016/6-os számában olvashatják.

A csoportok zártan működnek, későbbi csatlakozásra nincs lehetőség.

A program előreláthatóan 2019 tavaszán indul el újra!

Foglalkozás vezető: Huszár Anikó
Korosztály: várandós szülőpároknak

A foglalkozás kizárólag V. kerületi lakosok számára látogatható és ingyenes!

Szeptembertől minden foglalkozásunkhoz online bejelentkezés szükséges!

Ha még nem jártál nálunk:
Kérjük, hogy az első alkalom előtt regisztrálj be az online regisztrációs rendszeren keresztül, aktiváld regisztrációd lakcímkártyád bemutatásával recepciónkon, majd jelentkezz be az Órarendben az egyes alkalmakra is.

Ha már rendelkezel aktív regisztrációval:
Jelentkezz be hétről hétre az egyes programokra az Órarendben!