Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Ősszel is vár a Belvárosi Közösségi Tér! – programajánló

Ajánlónkban ezúttal olyan programokat találtok, amelyekhez bármikor lehet csatlakozni, illetve néhány októberben induló zárt csoportot, amelyhez még lehetőségetek van csatlakozni.

Zárt csoportok,  ahol még van néhány helyünk!

Anyamesék – még lehet csatlakozni!

Szeretettel várunk minden olyan V. kerületi édesanyát ingyenes Anyamesék csoportunkba, aki szeretne hétfő esténként kicsit megpihenni, beszélgetni, együtt gondolkozni! Részletek és jelentkezés itt.

5 alkalmas Babamasszázs tanfolyam – október 14-én indul!

Október 14-étől ismét 5 hetes Babamasszázs tanfolyam indul heti rendszerességgel a Belvárosi Közösségi Térben. Jelentkezni itt tudtok.

Kalandozó – október 17-étől!

Október 17-én elindul a Kalandozó zárt csoportja felső tagozatos iskolásoknak. Hogy mire számíthattok ebben a tanévben? Többek között sok kihívásra, élménypedagógiai játékra, megoldhatatlannak tűnő helyzetre, kötetlen, vidám, néha akár komolyabb hangulatra és sok beszélgetésre. Bejelentkezni itt lehet.

Ficánkoló

A játékos, komplex fejlesztő foglalkozás célja, hogy a Budapest V. kerületében élő fél évestől 3 éves korú kisgyermekeknek, a lehető legkorábbi életszakaszban, szakszerű, magas színvonalú és térítésmentes fejlődést biztosítsunk. A kiscsoportos foglalkozás (maximum 5 fő) során mozgunk, ritmizálunk, keresünk, kutatunk építünk! Bejelentkezés és csoportok itt.

Kismama masszázs – október 30-ától

A kismamának szüksége van lelassulásra, az izmok ellazulására, esetleg nyújtására, a
szervezet energiával való feltöltésére. Nagyon fontos ilyenkor a lélek megnyugvása is, hiszen
ebben a befelé tekintő időszakban a legkisebb zavaró körülmény is testi tüneteket okozhat. Ebben segíthet a 4 alkalmas Kismama masszázs. Részletek és jelentkezés itt.

Baba elsősegély – október 29-30., délután 17:00-20:00

Két alkalmas elsősegélyképzésre nyújtunk lehetőséget várandós kismamáknak, leendő apukáknak illetve 3 évesnél fiatalabb gyermeket nevelőknek. Kiscsoportos, interaktív, megelőző szemléletű foglalkozásokra számíthatsz, ahol gyakorlatot szerezhettek a kritikus helyzetek kezelésében (pl. lázgörcs – vérzés – mérgezés kezelése; légúti idegentest eltávolítása; eszméletlen állapot vizsgálata stb.) A megadott időpontok együtt vehetők igénybe, ezért kérünk, csak akkor jelentkezz, ha mind csütörtökön, mind pénteken itt tudsz lenni a megadott 3-3 órában! Részletek és jelentkezés itt.

Állandó programok, bármikor lehet csatlakozni

Baba-mama Klub

Ha kedd, akkor Baba-mama Klub! Izgalmas témák, szülőket érintő aktuális kérdések, könyvek, közös mondókázás is vár benneteket hétről hétre a klubban, amelyre itt tudtok bejelentkezni!

Harangjáték

A keddi foglalkozások lehetőséget kínálnak az édesanyáknak gyermekükkel való kapcsolatuk továbbfejlesztésére, elmélyítésére zenehallgatás, éneklés közben improvizatív szabad mozgással, képi megjelenítéssel Kokas módszer alapján. Bejelentkezés itt.

Belvárosi Ringató

Minden csütörtökön 10:00-10:30 között ingyenes Ringatóval várjuk az V. kerületi anyukákat és a 0-3 éves gyerekeket a Belvárosi Közösségi Térbe! Gyertek és énekeljünk, mondókázzunk együtt!
Itt tudtok bejelentkezni.

Jóga kismamáknak és Baba-mama jóga

Szerda délutánonként ingyenes jóga órákkal várja Eszter a kismamákat (14. hét után lehet csatlakozni), illetve az anyukákat és maximum 1 éves babájukat! Bármikor lehet csatlakozni!

Csudamadár – október 13.

Október 13-ától új programunk indul a felnőttek számára Csudamadár címmel! De hogy mi is az a Csudamadár, a foglalkozás két vezetőjével, Szirtes-Szabó Katával és Hazay Ancsával készült rövid interjúnkból kiderül. Itt tudtok bejelentkezni!

Apa, ma játssz Te is! – október 16.

Szeretnénk, ha az édesapák is részesei lehetnének annak az élménynek, amiket a heti rendszerességű Ringatókon tapasztalnak az anyukák. Venczel Móni vár benneteket. Itt lehet bejelentkezni!

Világjáró mesekör – október 20.

Gyertek és tapasztaljuk meg közösen, hogy a mesék nem csak gyermekeknek szólnak, hanem a felnőttek számára is tudnak útmutatást nyújtani. Szirtes-Szabó Kata vár bennetek legközelebb október 20-án. Bejelentkezés itt.

Meseerdő gyermekfelügyelet

A Belvárosi Közösségi Tér a kerület lakosai számára egyedülálló, ingyenes időszakos gyermekfelügyeletet kínál a vidám hangulatú, csupaszín Meseerdő szobában. Szakembereink hat hónapostól iskolás korig, hetente változó témájú foglalkozásokkal várják a bejelentkező gyerekeket. Részletek és bejelentkezés itt.

Családbarát kávézó

Ősszel is sok szeretettel és finomsággal megújuló kínálattal vár benneteket családbarát specialty kávézónk, amely mindenki számára nyitott. Ha a Belvárosban jártok, pihenjetek meg nálunk egy finom kávé, tea, süti mellett, miközben a legkisebbek hintázhatnak, a nagyobbak gyerekek olvashatnak, játszhatnak szuper játékainkkal.

Programjaink és szolgáltatásaink minden V. kerületi család számára ingyenesek!

Intézményünkben 6 éves kortól kötelező a maszk használata!
Már otthon is ki tudjátok tölteni weboldalunkról a belépéshez szükséges nyilatkozatot, amelyet
itt értek el!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.