Aktuális, Havi programajánló
Hozzászólás

Októberi programok

Októberben ismét baba-mama börzével készülünk ezúttal az őszi-téli ruhaváltás jegyében. Az álláskeresőknek ajánljuk állásbörzénket, ahol idén is több mint ezer ajánlat közül válogathatnak. A Belvárosban emellett hangsúlyos szerepet kap ebben a hónapban a design és gyerekprogramok is.

„Őszi váltás” – Baba-mama börze – október 14., 9:00-12:00

Október 14-én 9 és 12 óra között ismét használt baba-, kismama- és gyerekruhák, játékok, babafelszerelések adás-vételével várjuk a szülőket az Aranytíz Kultúrházban. Az asztalfoglalás és árusítás csak az V. kerületi családok részére lehetséges, azonban minden más kerületből és településről érkezőknek szabadon látogatható és ingyenes az esemény.
Előzetes asztalfoglalás V. kerületi lakosoknak: poich.magdolna@segitokezek.com.
A vásárral egy időben szokás szerint jótékonysági gyűjtést is szervezünk, illetve a helyszínen gyerekmegőrzést biztosítunk. A Fb eseményhez itt tudnak csatlakozni.

Állásbörze – október 27.

A már hagyományos őszi börzénkkel várjuk az álláskeresőket. A Segítő Kezek Kft. ingyenes rendezvényén idén is több mint ezer ajánlat közül választhatnak.
További információ: +36 30 817 3066, palotas.peter@segitokezek.com

Állandó programjaink

Állandó programjaink, zárt és nyitott foglalkozásaink előreláthatóan már új helyünkön indulnak novemberben. A weboldalunkon és Fb oldalunkon októberben közzé tesszük a jelentkezési információkat, illetve hogy melyik foglalkozásunk pontosan mikor indul.

Egyéb kerületi programok

Játékos interakciók – október 7-étől

A tárlat az idei Design Hét központi témáját – start – kicsit másképpen (is) értelmezve az élet első szakaszára fókuszál: a minőségi és interaktív design fontosságára hívja fel a figyelmet a gyermekek képességeinek fejlesztésében. A kiállított tárgyak alkotói pályájuk elején járó fiatal észt formatervezők. A válogatás a tanulás, játék, ill. öltözködés témaköréből merít, és szociális design projekteket is bemutat. A kiállítás november 11-éig látogatható a Deák17 Galériában.

Legkisebbek mozija: Egy kupac kufli – október 22., 10:00

A Puskin moziban vasárnap délelőtt 10 órától vetítenek régi és újabb mesefilmeket az óvodás korosztálynak. Október 22-én az augusztusban a mozikba érkezett Egy kupac kuflit nézhetik meg a gyerekek, amely Dániel András meséi alapján készült.

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar: Holnemvolt – október 29., 10:00

Október utolsó szombatján Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar koncertezik a Puskinban, akik szeptember családi napunkon is felléptek az Aranytízben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.