Aktuális
Hozzászólás

Nyáron is hordozd a babádat! – ismét lesz hordozási tanácsadás

Június 29-én, pénteken 9:30 és 11:30 között a karikás kendő használatával ismerkedhettek meg, majd július 4-étől, szerdánként szintén 9:30-tól ismét lesz hordozási tanácsadás is. Ha valaki esetleg máskor tudna jönni, akkor Segesdi Edina, hordozási tanácsadóval lehet személyesen is időpontot egyeztetni.

Karikás kendő és Pöti (JePorteMonBébé rugalmas karikás kendője) használata foglalkozás – június 29-én, pénteken 9:30-11:30

Nyár van? Meleg van? Szeretnél kis könnyebbséget? Egy réteg kendő a babádon és rajtad is! Nehéz már elől vagy kíváncsi már a babád, de nem szeretnéd még a  hátadra tenni? Gyorsan ki – be vehetjük babánkat előre és csípőre! Megkönnyítheti a szoptatást! Kis helyen elfér, ha nem használjuk! Ha felkeltette érdeklődésedet, gyere és nézd meg! Próbáld ki! És ha van kedved tanuld meg!

Várandósan vagy újszülött kortól kezdődően bármekkora babával várunk szeretettel! Fontos és pontos információkat kaphatsz az egészséges és kényelmes babahordozásról. Elsajátíthatod az elöl és csípőn hordozást a kendőben, szoptatással együtt. Ha még nem választottatok kendőt, akkor segítséget kaphattok a kendőtök megtalálásához.

Az eseményt itt találod, ahol online regisztrációs rendszerünkön keresztül lehet bejelentkezni. FIGYELEM! Először szükséges egy előregisztráció is a weboldalon a Regisztráció/Belépés ikonra kattintva, és utána lehet majd az egyes eseményekre jelentkezni!

Eszközválasztó és hordozási tanácsadás – július 4-től, szerdánként 9:30-tól

Segesdi Edina egész nyáron vár benneteket előre egyeztetett időpontban eszközválasztó foglalkozásra és hordozási tanácsadásra a Mérleg utcába. Ha esetleg nem jó a szerda délelőtt, akkor lehet egyeztetni másik időpontot is.

Az eseményt itt találod, ahol online regisztrációs rendszerünkön keresztül lehet bejelentkezni. FIGYELEM! Először szükséges egy előregisztráció is a weboldalon a Regisztráció/Belépés ikonra kattintva, és utána lehet majd az egyes eseményekre jelentkezni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.